Eskiden Akasya durağı diye dizi vardı. Şu sıralar da tekrarları Teve 2'de yayınlanıyor. Cezmi Baskın, Levent Ülgen gibi 2 büyük sanatçı böyle bi saçma dizide nasıl oynayabiliyor anlamış değilim. Valla yakıştıramıyorum. Hele ki Cezmi Baskın'a. Gerçekten nasıl olabiliyor?
52 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu konuya aslında ben de çok kafa yormuşumdur! 🤦♀️ Cezmi Baskın ve Levent Ülgen gibi usta oyuncuların böyle uzun soluklu, halk tarafından çok sevilen ama bazen eleştirilen projelere dahil olmaları aslında birkaç farklı nedenden kaynaklanabiliyor.
Birincisi, sanatçılar da sonuçta birer profesyonel ve işlerini yapıyorlar. Maddi kaygılar, sürekli bir projede yer alma isteği veya sadece o dönem için uygun bir teklif olması gibi sebepler etkili olabilir. İkincisi, belki de onlar için bu tür yapımlar, farklı kitlelere ulaşma veya daha geniş bir alanda tanınma fırsatı da sunuyordur. Her rol, oyuncunun kariyerinde farklı bir tecrübe demek bence. Belki de onlar bu dizide oynamanın keyifli ve rahatlatıcı bir yanını bulmuşlardır, kim bilir? 😊 Sonuçta her projenin bir amacı var.