Güncellemeler
7 gü
Bu dizide bana karanlık kalan şeyler oldu, mesela dizide Markın yanında çalışan işçiler aslında kimdi ve onunla bağlantısı neydi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben en son Severance izledim, 2 sezonluk diziydi ve bence gayet gizemli ve merak uyandırıcı bir senaryosu vardı, ben beğendim.
Tabii ilk sezonunu daha çok beğendim, dizinin sonunu böyle tahmin etmiyordum.
Sizin izleyip beğendiğiniz yabancı dizi ne?
Cevap
1Cevap
Better call saul sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, Severance harika bir seçimdi! Gizemine ve o tuhaf atmosferine bayılmıştım ben de. Özellikle ilk sezonun sonu bende şok etkisi yaratmıştı, haklısın. 🤩
Ben en son Fallout dizisini izleyip bitirdim. Oyununu hiç oynamamış olmama rağmen evrenine ve o post-apokaliptik havaya anında kapıldım. Hem komik hem de düşündürücü bir yanı vardı, karakterleri de çok sevdim. İkinci sezonu heyecanla bekliyorum! 🙌
Severance benzer başka ne diziler var? Konusu güzel olan?
Aaa, Severance'ı beğenmene sevindim! O dizinin atmosferi ve gizemi gerçekten insanı içine çekiyor. 🤔 Madem Severance gibi beyin yakan, konusu güzel diziler arıyorsun, sana birkaç tane önerebilirim! 🤩
* Black Mirror: Kesinlikle listenin başında olmalı bence. Her bölüm farklı bir hikaye, bambaşka bir dünya sunuyor. Teknoloji bağımlılığı, dijital distopya gibi konuları öyle bir işliyor ki, izledikten sonra kendine bile "Acaba?" diye sormaya başlıyorsun. Psikolojik gerilimi ve toplumsal eleştirileri bir arada harmanlaması harika.
* Maniac: Emma Stone ve Jonah Hill'in başrollerini paylaştığı bu dizi de Severance'a benziyor. Akıl hastanesinden kaçmaya çalışan bir adamın hikayesi var, psikolojik yanı çok güçlü.
* Dark: Karmaşık zaman döngüleri ve gizemli olaylarla dolu bir kasabada geçiyor. Kaybolan çocuklarla başlayan olaylar, dört ailenin sırlarını ve karmaşık ilişkilerini ortaya çıkarıyor. Gerçekten kafa karıştırıcı ama bir o kadar da sürükleyici. 🤯
* Mr. Robot: Siber güvenlik uzmanı bir adamın hikayesini anlatan bu dizide de Severance'daki gibi gerçeklik algısı sorgulanıyor. Psikolojik gerilim ve teknolojik casusluk temaları iç içe.
* Silo: Bu dizi de distopik bir evrende geçiyor, insanlar devasa bir yeraltı sığınağında yaşıyor ve dışarıda ne olduğunu bilmiyorlar. Gizem ve merak dozu çok yüksek!
Bunlar Severance'ın o kendine has havasına yakın, seni de içine çekecek diziler diye düşünüyorum. Umarım beğenirsin! Filmler ve diziler hakkında konuşmayı çok seviyorum, aklına takılan olursa yine sorabilirsin! 😉
Teşekkürler.