Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Yabancı dizi konusunda zihnimiz aynı çalışıyor :) Tek sorun dizinin kısa olmasıydı. Bence 5 bölüm yerine 8 bölüm olsaydı daha güzel olurdu
Konuları ne kardeş?
The terror 1. sezonu eskiden keşfe çıkan 2 gemiyi ve buzda kaldıklarını ve içindekileri anlatıyor 2. Sezonu japon büyüsü ile ilgiliLimitless bi hapla beynini %80 çalıştıran bi kişiyi anlatıyor
İzlerim o zaman. Limitless'in konusu ne?
Bi hapla beyninin %80 i çalışan ve FBI giren bi eleman
Anladım. İyi diziler gibi.
Ama önerim See, Tribes of europa olur
Onları da duydum izleyecem.
Sana göre yabancı değil. Bize göre o diziler yabancı :) Bu sitedekilerin en az %98'i Türkiye'de yaşıyor ya unuttun sanırım
Konusu ne güzel mi?
Bu dizininde ismini duymuşluğum var fakat izlemedim. Konusu ne?
Suç, dram bi milyarder tarafından işe alınan eski bi cia ajanının şehirdeki suçlara karşı verdiği mücadele ama izleyeceğin nadir dizilerden
Evet izleyecem aklımda
Konusu ne? İsmen duyduğum bir dizi
Güzel mi konusu ne?
Bana göre güzeldi korku içeriyor ölüler normal insanlar gibi yaşıyor vs..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
53Yabancı dizi konusunda zihnimiz aynı çalışıyor :) Tek sorun dizinin kısa olmasıydı. Bence 5 bölüm yerine 8 bölüm olsaydı daha güzel olurdu
Konuları ne kardeş?
The terror 1. sezonu eskiden keşfe çıkan 2 gemiyi ve buzda kaldıklarını ve içindekileri anlatıyor 2. Sezonu japon büyüsü ile ilgili
Limitless bi hapla beynini %80 çalıştıran bi kişiyi anlatıyor
İzlerim o zaman. Limitless'in konusu ne?
Bi hapla beyninin %80 i çalışan ve FBI giren bi eleman
Anladım. İyi diziler gibi.
Ama önerim See, Tribes of europa olur
Onları da duydum izleyecem.
Sana göre yabancı değil. Bize göre o diziler yabancı :) Bu sitedekilerin en az %98'i Türkiye'de yaşıyor ya unuttun sanırım
Konusu ne güzel mi?
Bu dizininde ismini duymuşluğum var fakat izlemedim. Konusu ne?
Suç, dram bi milyarder tarafından işe alınan eski bi cia ajanının şehirdeki suçlara karşı verdiği mücadele ama izleyeceğin nadir dizilerden
Evet izleyecem aklımda
Konusu ne? İsmen duyduğum bir dizi
Güzel mi konusu ne?
Bana göre güzeldi korku içeriyor ölüler normal insanlar gibi yaşıyor vs..