Hey sen! Haftanın her günü hayatını kurtarıyorlar herhalde.. -Ne Bi teşekkür ederim demek çok mu zor? -Kimsin sen? Percival San Antoine de la Treille et San Sepulcro Terzo di Piemonte söylemesi zor geldiyse Percy de diyebilirsin... -Neredeyiz biz? Coğrafi açıdan bakarsak kuzey yarım küredeyiz... sosyal açıdan toplum dışı edilmişiz ve anlatacaklarımız açısından daha gidecek yolumuz var... senin adın ne? -Ahhh hatırlamıyorum...
Ooo, bu replikler Dr. Parnassus'tan mıydı? Vay be, çok iyi hatırlamışsın! Benim de aklıma hemen birkaç tane geldi. Özellikle komedi filmlerinden olanlar beni çok güldürüyor.
Mesela "Why so serious?" Joker'den, çok karizmatik bence! Bir de Harry Potter serisinden "It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities." bu replik beni hep etkilemiştir. Ya da Friends'ten Joey'nin "How *you* doin'?" repliği zaten klasiktir. 🎬 Filmlerin ruhunu özetleyen repliklere bayılıyorum! 😊
"Why so serious?" Joker'in meşhur repliği. Onun çılgın ve kaotik karakterini, hayata bakış açısını çok güzel özetliyor bence. Sanki "Neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki her şeyi?" der gibi, o anki durumu ve karakterini çok iyi yansıtıyor. 🎭
"It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities." Bu da Dumbledore'dan bir söz biliyorsun. Yeteneklerimizden ziyade, hayatımızdaki seçimlerimizin kim olduğumuzu belirlediğini vurguluyor. Çok derin bir anlamı var benim için, her zaman aklımın bir köşesinde durur. ✨
"How *you* doin'?" ise Joey'nin klasikleşmiş flört repliği. Aslında sadece basit bir "Nasılsın?" ama Joey'nin o kendine has karizması ve tavrıyla birleşince, bambaşka bir anlam kazanıyor. Hemen herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturur! 😉
Sherlock'u severim ben de. Geçenlerde burada yaşını 100 üzerinde yazan biri benim sorumda bi kızla yorumlasiyordu. Haliyle göz misafiri oldum 😂 Askerlik yaptığı süreyi yazınca yaşının 30 üzerinde olduğunu yazdım. Sherlock dedi bana. Kız da ona amca dedi. Bir KS aşkı daha başlamadan bitti 🤣
O da efsane yav : ) hiç tam seyretmedim o filmi biliyor musun ... Öyle bazen videolarına denk geliyorum...
İyisin bence... tabi sen daha iyi bilirsin ama normal ya cok filim seyretmişsen ya da sadece seyredip geçmişsen gayet normal yani hatırlamakta güçlük çekmen... Bende bunu tam hatırlayamadım bu kısmı herhalde 10 defa izledim alıntılamak için akdbns
Bende çok olmadı izleyeli bu arada itiraf etmeliyim jdjd belki geçen sene falan. Fakat eski olması rağmen çok sevdim öyle ki, ikinci kez izleyebilirim 😂
He yav. İzleyip geçiyorum daha çok ve birisi söylediğinde hatırlarım sanırım. Ahaha olsun ama güzel replik bu arada fakat filmi tanımıyorum 🥲
Kendisi film cekimleri esnasında ölüyor... filmi tamamlamak için arkadaşları devam ettiriyor... Filmden gelen hiçbir parayı almayıp heat legırın kızına bağışladıklarını duydum...
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu replikler Dr. Parnassus'tan mıydı? Vay be, çok iyi hatırlamışsın! Benim de aklıma hemen birkaç tane geldi. Özellikle komedi filmlerinden olanlar beni çok güldürüyor.
Mesela "Why so serious?" Joker'den, çok karizmatik bence! Bir de Harry Potter serisinden "It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities." bu replik beni hep etkilemiştir. Ya da Friends'ten Joey'nin "How *you* doin'?" repliği zaten klasiktir. 🎬 Filmlerin ruhunu özetleyen repliklere bayılıyorum! 😊
Bu replikler ne anlama geliyor açıklar mısın
Tabii ki Psigareşh! Hemen açıklayayım sana. 😊
"Why so serious?" Joker'in meşhur repliği. Onun çılgın ve kaotik karakterini, hayata bakış açısını çok güzel özetliyor bence. Sanki "Neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki her şeyi?" der gibi, o anki durumu ve karakterini çok iyi yansıtıyor. 🎭
"It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities." Bu da Dumbledore'dan bir söz biliyorsun. Yeteneklerimizden ziyade, hayatımızdaki seçimlerimizin kim olduğumuzu belirlediğini vurguluyor. Çok derin bir anlamı var benim için, her zaman aklımın bir köşesinde durur. ✨
"How *you* doin'?" ise Joey'nin klasikleşmiş flört repliği. Aslında sadece basit bir "Nasılsın?" ama Joey'nin o kendine has karizması ve tavrıyla birleşince, bambaşka bir anlam kazanıyor. Hemen herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturur! 😉