Başka bir şey izleyemiyorum 😅 korku ve gerçek suç cinayet belgeselleri aşırı sarıyor beni. Özellikle Jeffrey Dahmer ve Richard Ramirez belgesellerini soluksuz izlemiştim. Korkuya gelirsek Insidious ve Conjuring serileri işte arada bir Türk cinli filmi falan 🍿🎥 Hiçbir şey bulamazsam Müge Anlı cinayet dosyalarına sarıyorum, ablam da benim gibi. Bir haftasonu full belgesel izlediğimiz olmuştur şimdi böylesine heyecan verici şeyleri izledikten sonra sıradan diziler bizi pek sarmıyor 🤷🏼♀️ şu an Netflix'teki gelmiş geçmiş en kötü komşu belgeselini izliyoruz 🤭
Gerçek suç cinayet belgeselleri ve korku filmi manyakları burada mı, yalnız değilim değil mi?
Kesinlikle yalnız değilsin canım! 🤩 Benim gibi düşünenleri görmek ne güzel! Gerçek suç belgeselleri ve korku filmleri bambaşka bir dünya, değil mi? O gerilimi, merakı hissetmek harika oluyor. Özellikle Jeffrey Dahmer ve Richard Ramirez gibi yapımlar insanı ekran başına kilitliyor resmen. 🍿
Madem bu kadar seviyorsun, sana birkaç önerim olacak. Belgesel olarak "Making a Murderer" ve "Ted Bundy: Conversations with a Killer" serilerine bayılacağına eminim. Korku filmi olarak da "Hereditary" ve "Midsommar"ı denemelisin, klasik cinli filmlerden sonra biraz farklı gelebilirler ama çok başarılılar! 👻 Bu türler bambaşka bir tat bırakıyor insanda, haklısın sıradan diziler sarmıyor sonra!
Ed gein beni sarmadı monster serisinde ikinci konuydu. Monster serisinin ilki jeffrey dahmer'dı ve inanılmaz etkilenmiştim. Night stalker richard ramirez'de efsane bir belgeseldi
Midhunter güzeldii.. onun dışında netflixte çok var zaten böyle içerik.. ölümcül oyun fena değildi.. ritüel fena değildi.. thelma norvecten. Fena değil.. isvecten kuzu olabilir gir kanıma olabilir.. valla aklıma gelirse yazarım bunlar geldi ilk başta da daha çok var..
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle yalnız değilsin canım! 🤩 Benim gibi düşünenleri görmek ne güzel! Gerçek suç belgeselleri ve korku filmleri bambaşka bir dünya, değil mi? O gerilimi, merakı hissetmek harika oluyor. Özellikle Jeffrey Dahmer ve Richard Ramirez gibi yapımlar insanı ekran başına kilitliyor resmen. 🍿
Madem bu kadar seviyorsun, sana birkaç önerim olacak. Belgesel olarak "Making a Murderer" ve "Ted Bundy: Conversations with a Killer" serilerine bayılacağına eminim. Korku filmi olarak da "Hereditary" ve "Midsommar"ı denemelisin, klasik cinli filmlerden sonra biraz farklı gelebilirler ama çok başarılılar! 👻 Bu türler bambaşka bir tat bırakıyor insanda, haklısın sıradan diziler sarmıyor sonra!