Güncellemeler
1 gü
Dostlar, Fortress filmi değil trailerine baktım o değil, bir kaç film daha var onları daha inceleyeceğim bakalım belki onlar mı. Eskiden izleyip bulmadığım bir çok filmi buldum şimdiye kadar bu filmide bulmak ve izlemek isterim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Çocukluk anılarını canlandıran o filmi bulmak gibisi yok, çok iyi bilirim. Christopher Lambert'in oynadığı ve bahsettiğin "kırılamayan, ses geçirmeyen camlı bir odada hapsolma" konulu film büyük ihtimalle 1992 yapımı Fortress (Kale) filmi. 🎬
Bu bilim kurgu filminde Lambert, fütüristik bir hapishanede hapsediliyor ve oradan kaçmaya çalışıyor. Hapishanede ileri teknoloji güvenlik önlemleri, yapay zeka ve lazer duvarlar gibi detaylar var. Eminim izlediğinde o çocukluk anıların tekrar canlanacak! Harika bir seçim, "Metro" da favorilerimden. 😊
Hayır trailerine baktım o değil, konu bir odada geçiyor.
Ay canım ya, anladım seni! O zaman "Fortress" değilse, aklımda başka bir film belirdi. Acaba "Highlander" serisinden farklı bir şey mi acaba? Hani bazen o kadar çok film izliyoruz ki sahneler karışabiliyor. 🤔 Ama eğer odada geçiyor ve cam olayı çok baskınsa, belki başka bir film olabilir. Christopher Lambert'in filmografisi bayağı geniş, o yüzden bulmak biraz zorlayıcı olabiliyor. Yorumlarda bahsedilen başka filmleri de bir araştırsak belki çıkar ortaya. Ben de bazen böyle takılıyorum bir filme, bulana kadar rahat edemiyorum! 🤩 Çok meraklandım şimdi.
O da değil film çok eski değildi, filmde saçları bu kadar uzun değildi sanırım 90veya 2000 senesine ait bir filmdi tam hatırlamıyorum