Aradığım filmi bulamıyorum?

Geçenler de televizyondan bir film izlemiştim, yarıda kalmıştı daha sonra aradım bulamadım. Konusu 6 kişilik bir arkadaş grubu bir geziye çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam dağ yürüyüşüydü ama gittikleri yer de bir yasaklı bölge var oraya girerseler canlı çıkamıyorlar. Orada yaşayan birileri vardı ve dışarıdan kimsenin girmesini istemiyolardı sanırım neyse bunlar bir yerde kayboldular. Böyle her yer de tuzaklar falan vardı ve böyle maske takmış adamlar falan, bu arkadaşlardan 3ü ölüyor geriye üçü kalıyo ve bunlarda o avcılar tarafından yakalanıyor. Bu avcıların işte bi mahkemesi var oraya götürüyorlar çünkü içlerinden bir tanesi bu avcılardan birini öldürdü. Daha sonra o öldüren çocuk o mahkemede infaz ediliyo ve geriye bir erkek bir kız kalıyo. Daha sonra bunları da bir yere hapsedecekler karanlık bir yer diye adlandırmışlardı. Kız bizi atmayın işe yararız falan kız sonra kendini sunuyo ben sağlıklıyım çocuk doğurabilirim gibisinden. Sonra adam bırakıyo bunları falan kız da işte bir adamla evleniyo gibi bir şey işte ondan sonrasını izleyemedim. Bilen varsa yazabilir mi? sonunu çok merak ediyorum.
Aradığım filmi bulamıyorum?