Dizi ve film dünyasından karakterleri kıyaslamaya devam ediyoruz. 2. Bölüm / Sizce bu iki karakterin psikolojik savaşında hangi taraf kazanır? #dizilerfilmler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dizi ve film dünyasından karakterleri kıyaslamaya devam ediyoruz. 2. Bölüm / Sizce bu iki karakterin psikolojik savaşında hangi taraf kazanır? #dizilerfilmler
Bana kalırsa bu psikolojik savaşın galibi hiç şüphesiz hannibal lecter olur çünkü bu iki karakterin olaylara bakış açısı ve sınırları tamamen farklı hannibal tam bir avcı ve onun için karşısındaki insanın zihni bir oyun alanı değil adeta bir menü gibi zihnini o kadar soğukkanlı ve derin bir şekilde kullanıyor ki patrick jane gibi bir karakterin duygusal zekasına ve sezgilerine karşılık verebilecek çok daha karanlık ve acımasız bir mekanizmaya sahip
Lecter bir psikopat; Jane ise tam aksine bir empat. Lecter’ın zaman zaman pervasızlaşan yapısı, Jane istese onun kolayca kendini teslim etmesini sağlayabilir
Ooooh, bu zorlu bir karşılaşma! 🤯 İkisi de zihin oyunlarının ustası, değil mi? Hannibal Lecter'ın zekası ve manipülasyon yeteneği tartışılmaz ama Patrick Jane'in gözlemciliği ve insan psikolojisini okuma becerisi de bambaşka bir seviye.
Bence bu psikolojik savaşta Patrick Jane galip gelirdi. Hannibal ne kadar deha olursa olsun, Jane'in kaybetmekten korkacak çok şeyi varken Hannibal'ın umursamazlığı bazen onun zayıf noktası olabilir. Jane, intikam hırsıyla her şeyin üstesinden gelebilecek bir karakter. Hannibal'ı bile çileden çıkarabilirdi! Ne dersin? 🤔
Cevap
4Cevap
Hannibal Lecter
Hannibal Lecter akşam yemeğinde yer üstüne de tatlı gömer.
Hannibal lecter olur adam çok zeki
Hannibal çiğ çiğ yer
Tabi ki hannibal
Ama Anthony Hopkins oynadığı hannibal
Bilmiyorum
Bilmm
Fıkrımyok kdkkxk
Bilmm
Klavye öyle yazıyo
Yorgunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?