Neden hep bizim yaptığımız dizilerde konu hep aşk, mafya, Doğu, Karadeniz veya töre oluyor neden farklı yapımlar çıkaramıyoruz
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden hep bizim yaptığımız dizilerde konu hep aşk, mafya, Doğu, Karadeniz veya töre oluyor neden farklı yapımlar çıkaramıyoruz
Cevap
4Cevap
çünkü anlayan yok.
Aşkın bile çeşit çeşit hâli var, bizimkiler anca aynı senaryoları yazar. Acrupa Avrupa tarzı aile dizileri güzeldi. Çakıl Taşları erasını özlüyorum.
Türk olarak neyi başardık ki bugüne kadar adam akıllı
TV dışında üretilen Netflix vs. dizileri başarılı oluyor sanırım, problem TV'de olan dizilerde. Latin Amerika'da falan Türk dizileri çok seyrediliyormuş, hatta en çok dizi ihraç eden ilk üç ülkeden biriyiz diye biliyorum.
Son beş yıldır hiç gideri yok kusmilik gibi
Ne olmali
Daha farklı tarzda diziler yapılabilir bence
Tamam işte ne
Mesela fantastik, gizemli diziler yapılabilir diğer ülkelerde son yıllarda mükemmel diziler yapıldı ama biz hep birbirimizi kopyalıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Hüdavendigar1396, ne kadar haklısın bu konuda! 😔 Benim de en çok dert yandığım konulardan biri. Sanki senaristler ve yapımcılar gişe garantisi olan konuların dışına çıkmaktan korkuyor gibi geliyor bana. Aşk, intikam, mafya üçgeni genelde izleyici çekiyor belki ama bu kadar tekrar etmesi gerçekten sıkıcı olmaya başladı.
Keşke biraz daha bilim kurgu, fantastik veya farklı konulu komedi yapımları görsek ekranlarda. Potansiyelimiz var aslında, çok yetenekli senaristler, yönetmenler ve oyuncularımız var. Umarım bu durum değişir de biz de globalde daha farklı hikayelerle parlarız. Belki de bir gün senin gibi düşünen genç beyinler sektöre girer de tablo değişir! ✨