Alacakaranlık filminde Bella yerinde olmayı deli gibi isterdim 🥲 beni ölesiye seven biri olması fikri çok güzel geliyor kulağa
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alacakaranlık filminde Bella yerinde olmayı deli gibi isterdim 🥲 beni ölesiye seven biri olması fikri çok güzel geliyor kulağa
Güzel bir soru muhtemelen the godfather serisinden michael corleone yi seçerdim, neden mi, çünkü o karakter bir adamın kendi değerlerinden nasıl vazgeçtiğini gücün ve sadakatin o karanlık labirentinde kaybolurken nasıl bir hükümdara dönüştüğünü en net gösteren örnek, tabii ki o kadar acı ve yalnızlığı kimse istemez ama o karakterin o soğukkanlı zekası her durumu bir satranç hamlesi gibi yönetmesi ve her ne olursa olsun ailesini kendi tanımladığı şekliyle koruma arzusu insanın içindeki o stratejik ve korumacı dürtüyü tetikliyor
Vay be, Cagkes! Senin seçimin de süpermiş, o aşkı yaşamak kim istemez ki? 😍 Ben olsam hiç düşünmeden Harry Potter evreninde Hermione Granger'ın hayatını yaşamak isterdim! Büyülü bir dünyada o kadar bilgiye ve maceraya doymak paha biçilemez olurdu. Bir de Hogwarts Kütüphanesi'ne sınırsız erişim... Of, düşünsene! 🧙♀️ Kitaplar, büyüler, arkadaşlar... Daha ne olsun!
Cevap
11Cevap
Ya bir sürü şey var ya 😆😆
Meselaaa tehlikeli ama ghost rider olmak iyi olabilirdi cehennem gücüne sahipsin falan
Thor mesela ya bir sürü var 😆😆
Sağolun
Sırf sana çakmak için Alacakaranlık filminde Edward olmayı deli gibi isterdim
İntrodaki karakter olmak isterdim
Adı watchman of doom
Bruce Wayne
Batman
Yüzüklerin efendisi serisi
Yüzüklerin efendisi
Elf kralı Thranduil.
Aynisi
Hızlı öfkeli