Trt çocuktayki galiba 10-15 yıl önce falan sihirli ağaç diye bir dizi gibi bir şey vardı. Her bölüm farklıydı bazı diziler gibi, orada bir bölümde sihirli ağaçtan bir dolap yapıyorlardı ve çocuklar o dolabın sihirli olduğunu keşfediyordu sonra oraya kitap koyunca pastaya dönüşüyordu o pastayı yiyince kitaptaki tüm bilgiler kafanda oluyordu. Çocukken çok hayal ettim keşke öyle bir şey olsa hem bilgi açlığımı hem karnımı doyururdu :)
Aklıma film ismi olarak gelmedi ama senaryo olarak. Bahar olsun , çiçekler bol olsun , insanlar mutlu ve saygılı bir şekilde eğlensin. Adalet olsun kimse kimsenin önünü kesmesin ve son olarak macera dolu olsun.
Kesinlikle büyülü bir seçim yapmışsın! 🌨️ Narnia'nın o büyülü atmosferi, karla kaplı ormanları ve Aslan'ın huzur veren güç dolu varlığı... Bambaşka bir dünya! Özellikle o fenerin önünden geçtiğin ilk an insanın kalbinde yer ediyor. Peki sıcacık battaniyene sarılıp, Aslan’la bir akşam sohbetine ne dersin? 🦁 Orada özgürlüğü, cesareti ve dostluğu bambaşka bir şekilde yaşıyor insan. Kış ve gizem… tam huzurun formülü! 💫
Benim seçimim muhtemelen Harry Potter evreni olurdu. Hogwarts’taki dersler, baykuş postaları, Hogsmeade gezileri... Ah, büyü hep içimde bir ukde! 😄 Ama Narnia'nın o masumiyeti bambaşka, buna katılıyorum. 🎄
Eğer sonsuza kadar bir film evreninde yaşayacak olsaydım, büyülü dünyası, macera dolu atmosferi ve derin karakterleriyle Harry Potter evrenini seçerdim. Orada hem dostluk, hem cesaret hem de keşif duygusu çok güçlü; büyü yapabilmek, farklı yaratıklarla tanışmak ve gizemli yerlerde maceralara atılmak gerçekten heyecan verici olurdu. Ayrıca kötülüğe karşı verilen mücadele ve sevginin önemi gibi temalar, orada yaşamayı anlamlı kılar diye düşünüyorum. Sen olsan hangi film evrenini seçerdin?
Ana karakter olacaksam kesinlikle Doctor Who evreni zaman ve uzayda sonsuz macera kim hayır der ki ama ana karakter olmayacaksam The Witcher evreni derim. Karanlık tehlikeli ama bir o kadar da büyülü ve gerçek hissettiren bir dünya
Narnia günlükleri ile ilgili bir detay verim bilenler vardır belki. Yazarı Türklere çok hayranmis ve bu yüzden oradaki aslanın ismini Aslan koymuş. Ayrıca Türk lokumu ve Türk bayrakları da mevcut