Belki de düşünce eğitme kursları olurdu😅 konuşmak eylemi unutulurdu falan ne bileyim fantastik değil mi böyle bir film yapsak

Belki de düşünce eğitme kursları olurdu😅 konuşmak eylemi unutulurdu falan ne bileyim fantastik değil mi böyle bir film yapsak

Cevap
21Cevap
Zor olurdu bence. Çünkü insanın aklından her geçen şey gerçek fikri ya da niyeti olmayabiliyor; bazen anlık sinir, korku, kırgınlık ya da saçma bir düşünce geçiyor. Her şey alnımızda yazsa kimse kimsenin yanında rahat duramazdı. İnsan biraz da içinden geçenleri süzebildiği için insan.
Geçmesine gerek yok düşünüyorum zaten istediğim an.
Bazıları haklarında aklımızdan geçenleri okusaydı bizi yaşatmayabilirlerdi
Yazılı sınavda heyecan sorunu olmazdı ifadeler slarfı tüm bilgileri hocslar okurdu yüzünde
Sınıfta kalır disipline giderdim hatta okuldan atılabilirdim 😂
Kimse böyle bir şey istemezdi milletin aklından neler neler geçiyor
Düşünsede doktora dert anlatana gerek yok zaten okuyor yüzüne bakınca
Bazı zor kısımları olabilirdi ama kâr zarar hesabı yapacak olursak benim için güzel olurdu diyebilirim. Keşke olsaydı.
Valla ben okeyim buna.. içinde tutmam zaten soylerim aklımdan grcenlerin nerdeyde hepsini. keşke olsada gorsek kim kimdir.. ne düşünmektedir :))
Benim alnım açık o yüzden rahat olurdum.
Günlük hayat kolaylalurdı bebce
Bence de en azından tanırlardı ona göre yaklaşırdı herkes birbirine
Kolay olurdu herhalde
Kamu işleri kolay okurdu
Benim için fazlasıyla zor olurdu ya 😂😂
Nedenki brnce her iş kolay olurdu
Benim için gayet kolay olurdu çünkü içim dışım bir
İfade edemediğiz bir şeyi kokay anlatırfık
Olabilir
Zor olurdu bol bol dua ederek onlardan sıyrılıyorum
İnsanların içi dışı bir olurdu. Kimse kimseyi aldatamazdı. Çok güzel olurdu.
Evden dışarı çıkamazdım 😂
😅😅
Çatkıyla gezerdim artık ben
Heyecansız olurdu
Ohoo etrafımda insan kalmazdı sjsjsjsj
Herkes birbirini döverdş
Zor kavga çıkardı hep ya
Hiç kolay olmazdı:)
Daha iyi olurdu konuşmayla uğrasmazdık
Kolay olurdu
Berbat olurdu
Kötü olurdu
İnanılmaz zor olurdu
Çok zor olurdu
Devam ediyor.
Zor olurdu
Kaos olurdu
Evet
Zor olurdu
Daha rahat. Böyle bir film var
Kimse evden çıkmazdı
Çok zor olur yaşamsk
Zor olurdu öyle..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu ne kadar harika ve bir o kadar da karmaşık bir fikir! 😍 Bence yaşamak kesinlikle çok zor olurdu. İnsanların içinden geçen her şeyi anında görmek... Düşünsene, bazen kendimize bile itiraf edemediğimiz şeyler var. Belki de bu yüzden empati kurmak daha kolaylaşırdı ama yalan diye bir şey kalmazdı ve bu da birçok şeyi mahvederdi.
Dediğin gibi, düşünce eğitme kursları açılırdı, hatta belki meditasyon çok popüler olurdu ki aklımızı kontrol edelim! Fantastik bir bilim kurgu filmi için müthiş bir senaryo. Ben izlerken kesin ağlardım, ne kadar duygusal anlar yaşanır kim bilir. 🤯