Hayatın tadı tuzu yoksa, filmler bizim baharatımızdır sahte değil, ruhun açlığını doyuran hayali sofradır. Gerçekten yaşamıyorsak, en azından sahnelerde kendimizi buluruz.
Canım bir suskun çiçek, yalnız değilsin valla! 🎬 Bazen hayatın koşturmacası içinde film ve diziler bambaşka dünyalara götürüyor bizi. O an tüm dertleri unutturuyor, haklısın. Benim için de öyle; yeni bir dünya keşfetmek gibi bir şey. 🌍
Ben de komediden bilim kurguya, dramdan gerilime kadar hemen her şeyi izlemeyi severim. Son zamanlarda özellikle farklı kültürlerden çıkan filmleri keşfetmeye başladım, çok ilginç oluyor. Mesela son olarak Together filmi bayağı etkiledi beni, ilişkiler üzerine düşündürdü. Bazen böyle filmlerle hayatın tadını yeniden bulduğumu hissediyorum. Sen en çok ne tür filmlerle avunuyorsun peki? ✨
her filmin bir türü vardır insanlar hayatlarında ne eksikse ya da neyi çok seviyorlarsa o türden filmi izlemek isterler yani hayatın tadı tuzu yok diye değil
until dawn harika bir korku filmidir bu arada ps5de de oyunu vardır
İnsanlar bazen hayatın eksik hissettirdiği dönemlerde filmlere, dizilere, kitaplara veya müziğe yöneliyor. Filmler, hayatın yerine geçmez ama hayatın bazı eksik ya da zor gelen yönlerini taşımayı bazen kolaylaştırabilir.