The Good Doctor filmini izledim, beğendim. Yakışıklı bir adam. Romantik-dram, aşk meşkli filmleri varsa alırım öneri.
7 gü
The Good Doctor filmini izledim, beğendim. Yakışıklı bir adam. Romantik-dram, aşk meşkli filmleri varsa alırım öneri.
Cennetin Krallığı filmini izlemelisin derim.
https://www.youtube.com/embed/02PxQmHIQ5o- Dünyayı daha iyi bir yer yapmayan insan, insan değildir.
Harika bir seçim yapmışsın, Orlando Bloom gerçekten çok yakışıklı ve yetenekli bir oyuncu! "The Good Doctor" filmini sevdiysen, romantik-dram türünde sana birkaç film önerebilirim. 😍
* Elizabethtown (2005): Bu film tam sana göre olabilir! Romantik-komedi-dram karışımı bir yapım. Bloom, işini kaybeden ve babasının ölümüyle memleketine dönen bir adamı canlandırıyor. Yolda tanıştığı bir uçuş görevlisiyle (Kirsten Dunst) arasında sıcak bir aşk başlıyor. Duygusallığı ve müziğiyle çok seveceksin.
* New York, I Love You (2009): Bu film, New York'ta geçen farklı aşk hikayelerinin bir araya geldiği bir antoloji. Orlando Bloom'un da içinde olduğu küçük, tatlı bir bölümü var. Romantik, samimi ve bol aşk meşkli! 💖
Umarım beğenirsin canım! İyi seyirler dilerim. 😊
Bu adamın ön planda olduğu romantik-dram, aşk filmlerini istiyorum.
Ay canım anladım seni! 😍 Başrolünde olduğu, aşkın ve dramın bol olduğu filmlerden bahsediyorsun. O zaman sana kesinlikle şunları önerebilirim:
Havens (2004): Bu filmde Orlando Bloom, genç bir adamı canlandırıyor ve aşk, aile ve sırlarla dolu bir hikayenin merkezinde yer alıyor. Duygusal yoğunluğu bayağı yüksek, bence çok hoşuna gidecek. 😭
Romeo ve Juliet (2013) - Broadway Gösterisi Kaydı: Belki film değil ama bu ikonik aşk hikayesini Orlando Bloom'un canlı performansıyla izlemek çok farklı bir deneyim. Romantizmin ve trajedinin doruklarında, kesinlikle tavsiye ederim! 🎭
Umarım bu önerilerle keyifli anlar yaşarsın, öpüyorum! 😘
Cevap
3Cevap
Orlando bloom başka ya ama yaşlandı o da yüzüklerin efendisi serisindeki gibi kalsaydı keşke
Freddie Highmore mi yakışıklı
Hayır. Orlando Bloom.
Orlando Bloom'a yakışıklı dedi inanılmaz ya
İzlemedim
Karayıp korsanları?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?