Mafya bir adamın kadına olan aşkını anlatan filmler neler? Kadının ona sığınması? Bu tarzda bir film öneriniz varsa şimdiden teşekkürler. :) Aşık mafya filmleri.

Mafya bir adamın kadına olan aşkını anlatan filmler neler? Kadının ona sığınması? Bu tarzda bir film öneriniz varsa şimdiden teşekkürler. :) Aşık mafya filmleri.

Film seven herkese selam. <3 Bana göre film izlemek çok güzel bir şey çünkü hem farklı dünyalara dalıyorsun, hem de farklı hikayeler görüyorsun. Hele mafya dünyası vazgeçilmezim. :D Çok hoşuma gidiyor o tarz filmler. Ben size şimdi en iyi mafya filmlerini yazacağım.

Hem tutku hem de mafya filmlerini sevenler için işte önerilerim,

İyi seyirler! 😊
Bu tarz filmleri severim, başrol adam için izlemiştim 365 days var ama kadın adama sığınmıyor adam zorla tutuyor. Pek spoiler vermek istemem yine de fazlasıyla isteğini karşılayacağını düşündüğümden çok beğeneceğini umuyorum, izlemeni öneririm.
Desperado..
Cevap
3Cevap
sanki p*rno izliyor gibi filmde ne olacağını bildiğin halde izlemek istiyorsun. ilginç...
Bunla ilgili bir kitap önerebilirim sadece nefretten sonra konusuyla birebir uyuyo
Outsider 2018 yapım olan
Ne fantezilerin var senin böyle :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?