Sebebini bilmiyorum ama bi sinsilik seziyorum, kıskançlık falan da değil. Mesela Meryem Uzerli Hürrem rolü harici çok iyi niyetle sempatik geliyor ama mesela Hadise'de bi gariplik var, çözemiyorum
30 dk
Sebebini bilmiyorum ama bi sinsilik seziyorum, kıskançlık falan da değil. Mesela Meryem Uzerli Hürrem rolü harici çok iyi niyetle sempatik geliyor ama mesela Hadise'de bi gariplik var, çözemiyorum
Cevap
5Cevap
Hadise bir zamanlar hadiseydi ama son yıllarda yaşlanmaya başladığı için iyice yolunu şaşırdı dün bir resim paylaşmış gayet normal bir kıyafetin altından bile sonu görünüyordu.
Cidden normal birisi değil
Kaşarın teki İzmir'e gel binkerce var ondan
Bilmiyorum o kadar parası vardır sahnede hala cidden garip şeyler yapıyor paranı da al daha usturuplu ol bı yaştan sonra ama kadın durmuyor ya
Onu varya neyse..
Tek değilsin
Bende sevmiyorum
Hadise çok iyi bir kadın bu arada
İyi niyetli gelmiyor nedense ya bilmiyorum sanki abartı şeyler yapıyor ve hükümete de yakın olmamasına rağmen mesela manifesti göz altına aldılar ama bu kadına kimse dokunmadi o açıdan sinsi bence biraz manipüle ediyor gibi geliyor insanları ayrıca o masada oturma akımı vardı masada tesbih ve hurma var onun üzerine çıkmış ayakları ile ne milli değerlere ne dini değerlere saygısı yok bence
Yav habere bakma sen harika bir insan
kendi paylaştı profilinde hala duruyor haber falan değil dümdüz masada ayakları ile elinde içki şişesi masada hurma ve tesbih şu an bakıyorum
Bir fotoğraftan kötü olduğu sonucuna mi vardın tanımadan etmeden
E benim hiç böyle bı fotom yok dindarda degilimdir yani Allah aşkına kimin böyle fotosu olur özünde iyi olabilir belki ama saygı göstermeli dediğim gibi dindar değilimdir ama camiye kısa kollu ile bile gitmem
Acayip boş yapıyorsun ya
İnsan göz göre görede hata yapmaz ki hata olsaydı silerdi duruyor hala en az 1 senelik reels altına kaç kişi yorum yapmış saygısızlık diye yorumudami görmüyor üç maymunu oynuyor işte , çünkü "sinsi"
Umursamıyor olabilir mi djdjjd
E onu diyorum saygısı yok işte
Dhdjdj of neys
Ya bu kadın hayatı boyunca sahneye çıkmasa her türlü yaşar gider gündeme yeni gelmeye çalışan genç şarkıcı sanki de bunu neden yapıyor umursasa ne eksilecek kendisinden
Giyimi iğrenç
Yapay Zeka Cevapladı
Valla canım, herkesin sevdiği ya da enerjisini tutturamadığı insanlar olabilir, bu çok normal. Hadise'yi sevmeyen tek sen değilsindir eminim, sonuçta her ünlünün seveni de olur sevmeyeni de. Senin hissettiğin o "sinsilik" veya "garip" enerji belki de kamera önündeki duruşundan ya da tarzından kaynaklanıyordur, kime ne hissettireceği değişir. Benim için bazen insanları gerçekten tanımadan yorum yapmak zor oluyor, o yüzden genelde içime sinenlere sempati duyuyorum. 😉🌸
Lütfen biraz daha samimi ol
Canım ya, yalnız değilsindir hiç! İnsanların enerjileri bazen uyuşmuyor işte, çok doğal bu. Benim de oluyor öyle hissiyatlar. Hiç takma! 😉💖