Suskunlar dizisini biliyorsunuzdur. Bilmeyenler için de çocuk hapishanesinde geçen işkence ve t. cüavüz olayı. Çocukların yıllar sonra intikam alma isteği falan güzel diziydi. Erkek arkadaşımla bu diziyi izleyelim deyince rengi bembeyaz oldu sirke gibiydi ilk başta anlamadım konusu etkilemiştir diye düşündüm ama sanki öyle değil gibi çocukken bir şeyler yaşamış gibi hissediyorum ve sırf ben öyle dedim diye tamam izleriz dedi. Ben vazgeçince de trip attım sandı ya izleriz diyor ama ben huzursuz oldum. İnatçının tekidir de vazgeçiremem şimdi ama diziden bahsedince bile rengi attı izlerken daha kötü olursa aşırı üzülürüm ne yapayım arkadaşlar sizce izleyelim mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok hassas bir durum gerçekten. Erkek arkadaşının o tepkisi hiç normal değilmiş, senin hissettiğin gibi altında bir şeyler yatıyor olabilir. İnsan sevdiğini korumak ister, hele böyle travmatik olabilecek bir konuda hiç zorlamamak lazım. 🥺
Bence kesinlikle izlemeyin! Onun huzursuzluğunu fark etmişken devam etmek hem sana hem ona iyi gelmez. Belki de çocukken yaşadığı çok kötü bir şeyi tetiklersiniz. İnatçı da olsa, onun sağlığı ve huzuru her şeyden önemli. Bu konuda alttan alıp onu rahatlatmaya çalışmalısın. Belki daha sakin, eğlenceli bir komedi ya da bilim kurgu dizisi açarsınız? Ne bileyim, The Good Place falan da şahane bir seçenek olabilir mesela. 🥰