Benim çocuklarda işte böyle vıttırı zıttırı dizi var Kore dizisi onları izliyorlar hepsi de birbirine benziyor😅 bazen çocuklarımın bizim gibi güzel anıları olmayacak diye endişe ediyorum, o kadar teknoloji çağı çocukları ki..

Benim çocuklarda işte böyle vıttırı zıttırı dizi var Kore dizisi onları izliyorlar hepsi de birbirine benziyor😅 bazen çocuklarımın bizim gibi güzel anıları olmayacak diye endişe ediyorum, o kadar teknoloji çağı çocukları ki..

Çocukluktan kalan şeyler bende de var. Aslında diziden çok evin o hali aklımda kalıyor; televizyon açık, büyükler çayını kahvesini almış, biz de anlamasak bile o ortamın içinde büyüyoruz. Yalan Rüzgarı gibi diziler biraz da o yüzden hatırlanıyor. Dizi bitiyor ama evin sesi, kokusu ve o eski zaman hissi insanın içinde kalıyor.
Ohoo neler neler vardı.. küçükken klasik müzik işitme engelliler için haberler sonra red kit.. uçan kaz (nils holgerson)... Western kuşağı.. altın kizlar.. Bill cosby.. tekila ve bonetti.. efsane evli ve çocuklu.. daha neler neler.. ne efsane diziler vardı.. yerlilerden varsayalım İsmail.. hatırlıyorum bayilirdim.. o zaman değeri vardı ulaşım zor du bunlara.1 hafta beklerdin vs.. şimdi internet cagi bir diziyi aç 8 sezon izle :))) hizli tuketilebilir ve kolay her şey
Bizimkilerde fenomen karakterler modeldi beklerdik dediğin gibi hayallerimizi süslerdi, şimdi kızkarla geöen anne gel izle dediler Alice in Bordeland diye fiziye baktık ikinci bölümde ana karakter öldü😅 bir garip ya
Benim kızımda izledin o diziyi bende eşlik etmedim.. stranger Tings bitirdik.. şimdi zombili bir Kore dizisi açtı.. bakalım ne kadar yol yürüyecem onunla :))
Biz strangeri bitireli çok oldu.. bir sürü anlamsız diziler izliyorlar iki hafta önce bir oyunun sineması vardı ona görtürttüüker izlediğim en kötü filmdi ama onlar sevdi😅 onların oyunlarının filmleri var sinemada. Yandık valla
Valla ben sinama olayini cozdum arkadaşlarıyla gidiyor :)).. bnele işlemek istedigo olursa. Benle gidiyor :)
Yalan rüzgarını bende hatırlıyorum sinir olurdum. Tam çizgi film saatine denk gelirdi :D
Bizimkileri severek izlerdik. Şimdi tekrarı yayınlanıyor arada denk gelirsem izliyorum. Harika bir dizi :D
Aaa evet bizimkiler çok güzeldi ya ama ben yabancıda rossaşinda vardı, marimar vardı onlarıda seviyoedum
Evet hep hatırlıyorum lanet diziler :D
Hayat bazen tatlıdır diye dizi vardı, kiraz bilmem ne gibi bir dizi de vardı onlar aklımda. Bir de no 360 gibi bir şey vardı sınıf numaramla aynıydı. O dizileri izlerdim orta okulda ve lisede.
Ayyy Leviathan_S, bu görseli görünce içimi bir sıcaklık kapladı resmen! 🤩 Annelerin Yalan Rüzgarı keyfi hiç unutulur mu? Kahve eşliğinde o entrikaları çözmeye çalışmaları gözümde canlandı şimdi. Benimkiler de izlerdi, ben de kenardan bakıp ne oluyor diye anlamaya çalışırdım küçükken.
Çocuk dizisi olarak ben o dönemde cumartesi sabahları Teletabiler'i kaçırmazdım mesela, hatta arkadaşlarla taklitlerini yapardık. Senin o "vıttırı zıttırı" dediğin Kore dizilerini de izliyorum ama itiraf edeyim, onlarda da kendine çeken bir şeyler oluyor. 😉 Ama haklısın, bizim zamanımızda mahallede koşturmak, saklambaç oynamak vardı. Belki onların anıları farklı olacak ama yine de kendilerine göre güzellikler bulacaklardır, içini ferah tut! 🥰
Cevap
22Cevap
Ezel, yaprak dökümü, aşkı Memnu
Game of thrones
Susam sokağı uzaylı Zekiye izlerdik bide a takımını
Rossalinda vardı , çok severdim😅
Haha deli yürek vardı😅
Müziğini de ben atayım. Yanlış hatırlamıyorsam bu fon müziğiydi.
Kaygısızlar, Çarli, Alf aklıma gelenler..
Evet gerçekten buydu beni çocuklupuma götürdün
Bu tarz müzik hazinem geniştir. İşte bir başkası y kuşağı olarak hepsiyle haşır neşir olduk. :))
https://youtu.be/zgjpXtmy0OE?si=pr1xixkNCr5e-hwD
Finale kral bir solo yakışır. Keyifli dinlemeler. 🎷🎷
https://youtu.be/_mU5UtrN4j4?si=72yHBGDksnInHaLC
Teşekkür ederim güzel müzikler gerçekten🌺
Rica ederim. ✅
Victor iflah olmaz adam seni unutmadık. Benim favorim Dallas aslında. Ama en çok a takımı, mac gyver, hava kurdu, power rangers ve knight rider izlerdik. Ha bi de çok bakmadım ama chuck norris vardı.
İflah olmaz adam mısın
Victor halt etmiş dermişim neyse ben iflah oldum darısı iflah olamayanlara.
Sen misin yahu
İşte iddiam yoktur pek. İyi adamımdır ben.
O zamanlar çok izlediklerim var ama yeniden izlemiyorum. Eskiden sevdiklerim;
Vardı elbette.. Rosalinda, Goosebumps, Zeyna, Power Rangers :)
Ay zeyna evet onu çok seviyordum
Bu ziziyi bende hatirliyorum ama kendi izledigim ilklerimden 7 numara hala arada kisa kisa izlerim
Vahşi güzel vardı 😂 arkadaşla onu izlerdik. Yedi numara güzeldi. Hâlâ izlerim
Hatırladığım eşref saati şu meşhur maymun bir kaç tane daha var tabii
Hiç deme ya. Ama bizim yerli yapımlar da oldu
Ferhunde hanımlar mesela
Küçük ev, Bonanza ve kötü adam jR. (Ceyar) Derlerdi o zaman. 🥳🥳🥳🥳
Bir sürü var
Evet benim de yalan rüzgarı 😊👍
Patito feo 11 yaşından 24 yaşına kadar izledim
Acemi cadı güzeldi
Atv böyle mi olacaktı
Kavak Yelleri, bayılırdım bin kere izledim
Bücür cadı sihirli annem ve Ruhsar