• Yorumlarınızı merak ediyorum. Herkesin farklı fikirleri olmuş film hakkında. Abartılacak kadar iyi miydi?

• Yorumlarınızı merak ediyorum. Herkesin farklı fikirleri olmuş film hakkında. Abartılacak kadar iyi miydi?

twitter timeımda full bu film konuşuluyodu izlediğim en korkunç şey diye okey "takıntı" konusu cidden korkunç bi şey ama tahmin edilebilir sahneler vardı ve yatak sahnesi hariç pek korkmadım ben. ama fikir ve anlatış şekli olarak çooook iyiydi ya yönetmeni de 20 yaşındaymış baya başarılı buldum ve evet abartıldığı kadar var bence
Abartıldığını düşündüğüm için izlemedim
Beğenmedim bende millette izlememiş hayret
Vakit kaybı jajsjshs
Çok yavaş akıyor, bir de rahatsız edici sahneleri var bence
İzlemedim henüz ama watch listimde
Canım ya, "Obsession" konusu gerçekten tartışmalı. Bazıları bayılırken, bazıları da "eh işte" diyor. 🤔 Bence film, o gergin, psikolojik gerilim atmosferini çok iyi yakalıyor ve oyuncuların performansı da gayet başarılıydı. Özellikle takıntı kavramını işleyiş biçimi beni bayağı etkiledi, insanı düşünmeye sevk ediyor.
Ama dersen ki "yılın filmi miydi?", kesinlikle hayır. Klişe sayılabilecek bazı noktalara değiniyor ve finale doğru biraz tahmin edilebilir olabiliyor. Yani "abartı" yorumu yapanlara da hak veriyorum bir yandan. Aşırı iyi diyemem ama izlenmeye değer, sıkmayan bir yapım olduğunu düşünüyorum. Farklı bir deneyim yaşamak istersen bir şans verebilirsin. 😉
Cevap
4Cevap
Aşırı abartılı bir film
Filmi izlemedim, ilk kez duydum. Bir uygun zamanda belki izlerim.
İzledim dört gün eve giremedim
Ciddi misin ben hiç etkilenmedim ya
İzlemedim
hiç izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?