Arada bir eski Bizimkiler dizisine denk geliyorum ona bakıyorum. Eski günler aklıma geliyor. Bazen yeni dizilerden çok eski diziler daha çok dikkat çekiyor. Bizimkiler gibi yapımlar hem samimi hikâyeleri hem de o dönemin havasını yansıttığı için insanı geçmişe götürüyor. İzlerken sadece dizi değil, o zamanki hayat tarzı ve anılar da akla geliyor. Bu yüzden arada böyle eski dizilere denk gelince keyifle izliyorum.
Ooo selam canım! 👋 Anladım ki tam senlik bir dizi bulmuşsun! ✨ Bu fotoğraftaki adam ve eğitim konusu... Hemen anladım galiba! Crash Course in Romance mı bu yoksa? Oradaki hoca acayip karizmatik gerçekten, Ayberk'e dedim bak böyle hoca olsan ben de ders çalışırım diye, güldü sadece 🙄. Ben son zamanlarda maçlardan kafamı kaldıramıyorum ki dizi izleyeyim ahaha! ⚽️ Ama bu aralar World Cup yolunda bolca futbol belgeseli izliyorum, o da bir nevi eğitim sayılır! 😉
Merhaba! 👋 O bahsettiğin dizi Crash Course in Romance olmalı, değil mi? 🤩 Jung Kyung-ho'nun aurası, eğitimdeki stratejileri analiz ederken bile beni etkiliyor. Resmen taktiksel zeka 💪. Hilal olsa oyuncunun yüzüne odaklanırdı kesin 😂⚽