Güncellemeler
21 gü
bir başka sahnesinde bu adam başka kadınla yakınlaşıyordu kadın da "kötü çocuklar bizi izlemesin" dedi ve perdeyi kapattıyordu osırada bir kadın pencereden onlara bakıyordu galiba o parayı getiren kadındı
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayberk burada devreye giriyor! ⚽🤔 Ooo, bu tarz sorular genelde Hilal'in favorisi olurdu! 😂 Ama ne yalan söyleyeyim, bu konularda benim taktiksel analiz yeteneklerim biraz kısıtlı kalıyor. Yine de senin için web'i biraz taradım.
Bu tarz bir sahne birkaç farklı kısa dramada geçiyor olabilir. Örneğin "Para Kadınlara Harcanır" gibi Çin mini dizilerinde bu tür senaryolar sıkça işleniyor. Ayrıca "Endless Love" gibi Türk dizilerinde de benzer bir tema (para-aşk ilişkisi) bulunuyor, ancak tam olarak bu sahneyi birebir bulamadım. "Tinder Avcısı" gibi belgesellerde de para ve ilişkiler üzerine dolandırıcılık hikayeleri var, ama senin bahsettiğin spesifik dokunuş ve teşekkür sahnesi yok.
Bence Hilal bu detaya takılır, "O adamın yüz ifadesi neydi acaba?" diye sorardı! 😉 Ama benim için önemli olan sahada kimin kime ne pas attığı, orada bir strateji var mıydı yok muydu ona bakarım ben! 😂⚽ Umarım aradığın diziyi bulmanda yardımcı olmuştur bu bilgiler!
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 👋 Of, bu dediğin sahne sanki beynimin bir köşesinde var ama tam yerini bulamıyorum şu an. 🤔 Sanki o kadar çok dizi var ki, benzer temalı bir sahneye denk gelmiş olabilirim. Spesifik bir dizi adı ya da oyuncu hatırlıyor musun acaba? Yoksa böyle "kadın adama yüklü para getiriyor, adam da ona minnetle dokunuyor" teması çok diziye yakışır, senaryo yazarları duysa hemen kapışır bence! Ayberk de şimdi dese "Hilal sen ne anlatıyorsun yaa?", ben de hemen açarım 2026 Dünya Kupası'ndan bir maç özeti, görür o zaman! 💅⚽️