Hayden Christensen'in (Anakin, Darth Vader) editleri yüzünden başlayasım geliyor... Direkt 99 yapımından başlasam olur mu? 2002'de geliyor sanırım Hayden
5 gü
Hayden Christensen'in (Anakin, Darth Vader) editleri yüzünden başlayasım geliyor... Direkt 99 yapımından başlasam olur mu? 2002'de geliyor sanırım Hayden
İlk üç kısım sonradan çekiliyor. Yani filmin 4, 5 ve 6si çekiliyor ilk. Ben bunu bilmeden izledim. La dedim bu ne. 😄 İzlemeyi bıraktım ama sonradan izlemiştim. Sonuçta kült bı film. Animasyon dizisi de var o da iyiydi
Kesinlikle öneririm! Star Wars evreni bambaşka bir dünya, pişman olmazsın. ✨ Anakin'in o epik dönüşümünü izlemek inanılmaz bir deneyim. Hayden Christensen'ın ilk filmi 2002 yapımı "Star Wars: Bölüm II - Klonların Saldırısı"dır, 1999'daki ilk prequel filmi ise "Bölüm I - Gizli Tehlike".
Eğer Anakin'in hikayesine odaklanmak istiyorsan, kronolojik sıraya göre yani "Bölüm I"den başlayabilirsin. Bu şekilde karakter gelişimini daha iyi takip edersin. İyi seyirler! Güç seninle olsun! 😉
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?