film serileri , çizgi film serilerini seviyor musunuz ve en sevdiğiniz karakter hangisi?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Star Wars seviyor musunuz?
Death star yapılırken kyber kristallerinin toplanması için navori sistemine tarkin komutasında bir birlik gönderiliyor ama hepsi 1 ay olmadan ne sondaj ne kristal olmadan yok oluyor. En sonunda tarkin Vader ı yolluyor. Orada Adar adından bir direnişçi komutasında bir isyan birliği imparatorluk kritalleri almasın diye savaşıyor. En sonunda Vader bunların sayısını çok azaltıyor adar emir 66 dan sağ kurtulmuş bir padavan. Vader en sonunda içinde adar ın da olduğu bir gurubu mağaralarda sıkıştırıyor. Adar en sonunda kristallere ulaşmasınlar diye kendisi ve arkadaşlarıda içerideyken mağarayı yıkıyor. Bu da Vader ın ve Tarkin in ilk başarısız operasyonu olarak geçiyor. Kristaller içinde farklı gezegenlere gidiyorlar.
Bu sıralar takip etmiyorum ama ağır Star Wars hayranıydım eskiden. Jedi olarak favorim Luke Villain olarak Darth Moul bide Arthur ile şu altın robot ikilisine çok gülerdim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bütün popüler filmleri izledikten sonra geriye sadece Star wars serisi kaldı ve 11 filmin ve dizilerin tamamını 1 ayda izledim güzel ama bazen sıkıcı
Star wars çoooook severim. Sadece filmleri değil çizgi romanları, kitapları hakkında da bilgim var. Favori karakterlerims Adar, Qui-gonn ve Grievous
adar ı ilk defa duydum
Death star yapılırken kyber kristallerinin toplanması için navori sistemine tarkin komutasında bir birlik gönderiliyor ama hepsi 1 ay olmadan ne sondaj ne kristal olmadan yok oluyor. En sonunda tarkin Vader ı yolluyor. Orada Adar adından bir direnişçi komutasında bir isyan birliği imparatorluk kritalleri almasın diye savaşıyor. En sonunda Vader bunların sayısını çok azaltıyor adar emir 66 dan sağ kurtulmuş bir padavan. Vader en sonunda içinde adar ın da olduğu bir gurubu mağaralarda sıkıştırıyor. Adar en sonunda kristallere ulaşmasınlar diye kendisi ve arkadaşlarıda içerideyken mağarayı yıkıyor. Bu da Vader ın ve Tarkin in ilk başarısız operasyonu olarak geçiyor. Kristaller içinde farklı gezegenlere gidiyorlar.
star wars rebels de mi geçiyor yoksa çizgi romanlarda mı
Kitaplarda
ben kitapları okumadım ya ama okumayı düşünüyorum
Bu sıralar takip etmiyorum ama ağır Star Wars hayranıydım eskiden. Jedi olarak favorim Luke Villain olarak Darth Moul bide Arthur ile şu altın robot ikilisine çok gülerdim :D
Film serisini izledim sadece. Usta Yoda çok iyiydi.
Çizgi filmlerini daha çok seviyorum Yoda ve Ahsoka Tano
sevmekten öte aşığım. en sevdiğim karakterler Vader, Maul.
vader evet çok güzel ama çocuk katili , maulu ben çizgi vilmlerde tanıdım klon savaşlarında fazla izlemedim o bölümleri ama rebels de güzeldi
hayır, Vader hakkında söylediklerin doğru değil.
hmm nasıl yani abla , ben 3. filmin sonunda anakinin , jedi tapınağında yaptıklarından bahsediyorum
biliyorum hangi sahneden bahsettiğini... ama ben çok sevdiğim için böyle bir yakıştırma yapamıyorum akndjskfdş
filmin dakikasını atayım mı? abla
hiç ilgimi çekmedi
bede bi bölümden çok soğudum yıllar sonra izledim film serisini keşke önce izleesydim dedim. ama çizgi filmlerini seviyordum
Severim
Eevet