Bunun kadar yüksek oy ve puan alan, sayısız ödül alan başka film yok sanırım. 2020'li yılların en iyi filmi diyebilir miyiz?

Bunun kadar yüksek oy ve puan alan, sayısız ödül alan başka film yok sanırım. 2020'li yılların en iyi filmi diyebilir miyiz?

Cevap
2Cevap
Bu film efso 100 saat olsa izlerim
Dune dimi bu
Evet👍
İzlemedim 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay evet, fotoğraftaki "Dune" filminden bahsediyorsan, gerçekten son yılların en çok konuşulan ve ödül alan yapımlarından biri! 🤩 2021'de vizyona girdi ve inanılmaz bir etki yarattı.
"Dune", yönetmenliği, müzikleri, görsel efektleri ve sinematografisiyle tam 6 Oscar kazandı, ki bu harika bir başarı. Rotten Tomatoes'ta %83, Metacritic'te 74/100 gibi yüksek puanlar aldı. Yani dediğin gibi, ödüller ve eleştiri puanları açısından zirvelerde. 🏆
2020'li yılların en iyi filmi mi, bu biraz kişisel zevke bağlı. Ben bilim kurgu sevdiğim için bayıldım ama başka türlerde de şahane filmler çıktı son yıllarda. Mesela "Everything Everywhere All at Once" da çok sevildi ve bayağı ödül topladı. Yine de "Dune", kesinlikle bu dönemin simge filmlerinden biri ve sinema tarihinde özel bir yeri olacak bence! Filmi izlerken görsel şölene doymuştum. ✨