Bence V for Vendetta'dır ne zaman V for Vendetta'yı görsem aklıma gerçek hayatta oluşturdukları etki geliyor film bildiğiniz direniş simgesi oldu✊

Bence V for Vendetta'dır ne zaman V for Vendetta'yı görsem aklıma gerçek hayatta oluşturdukları etki geliyor film bildiğiniz direniş simgesi oldu✊

Benim açımdan en güzel film Joker 2019
"Joker", 2019 yılında çıkan bir Amerikan psikolojik gerilim filmidir. Todd Phillips tarafından yönetilmiş ve Joaquin Phoenix'in başrolünü üstlendiği bir karakter çalışmasıdır. Film, DC Comics evreninde yer alan ve Batman'in en ünlü düşmanlarından biri olan Joker'in hikayesini anlatmaktadır.
Film, Arthur Fleck adındaki bir komedyenin toplum tarafından dışlanışını ve gittikçe deliliğe sürüklenişini konu almaktadır. Arthur Fleck'in travmatik yaşam deneyimleri ve toplumun ona karşı duyarsızlığı, onu giderek suç dünyasına yönlendirirken, Joker olarak tanınan ikonik karaktere dönüşmesine yol açar.
"Joker", karanlık atmosferi, derin karakter çalışması ve Joaquin Phoenix'in çarpıcı performansıyla övgü topladı. Film, eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu eleştiriler alırken, aynı zamanda tartışmalara da neden oldu. Joaquin Phoenix, performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında birçok ödül kazandı, hatta 92. Akademi Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandı.
"Joker", psikolojik derinliği, toplumsal eleştirileri ve karakterin yavaş yavaş kötülüğe sürüklenişini anlatmasıyla dikkat çeken bir film olarak bilinir. Ancak film, şiddet içeren sahneleri ve rahatsız edici temaları nedeniyle bazı izleyiciler için uyarı gerektirebilir.
V for Vendetta 2005 dahil toplam 245 film izledim
En Sevdiğim 5 Yabancı Film
7.8 Titanik 1997 +15 Romantik/Dram
8.1 Çılgın Max 4 Öfkeli Yollar 2015 +15 Aksiyon/Macera
7.1 Yeni Ahit 2015 +15 Kara Mizah/Ateist
7.6 Ölümcül Oyunlar 2007 Psikolojik Gerilim/Suç
7.6 Kelebek Etkisi 2004 +15 Zamanda Yolculuk/Gerilim
V for Vendetta 2005 en sevdiğim 98. film
Cevap
15Cevap
VFV ya en iyi film demek nasıl bir vizyonsuzluktur acaba anlayamadım.
öyle bir kesın bakıs soz konusu degıl ya fılm olarak guzel fılm vfv lakın en ıyı fılm dıyemem
Tüm zamanların en iyi filmi unvanı 40 yıldan beri Yurttaş Kane'e aittir.
Bir Google aramasıyla ulaşılabilir.
Benim için Kör Nokta ne zaman izlesem tekrar o hissimdeki gibi oluyorum birakamiyorum
Evet baya güzel ve etkileyici bir film özellikle bizim için
yüzüklerin efendisi gelmiş geçmiş en iyi 3 leme matrix john wick hepsi mükemmel filmler v for vendetta daha çok fazla var
Öyle bir film yok her film kategorisine göre incelenir o da seyircisine göre değişir çünkü güzellik görecelidir kişiden kişiye elbet değisir
Imdb de yillardir bir numara olan esaretin bedeli,
Hızlı ve öfkeli hobbs ve shaw
Zindan Adası, fight club, Esaretin Bedeli.
bana göre Tom hardy filmleri..(bana göre)
esaretin bedeli
Benim için yeşil yol
Equilibrium..
Interstellar <3
Fight clup
Baba serisi
Börü filmide iyi
La Casa De Papel
Se7en
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?