Dune ve Marvel filmleri dışındaki izlenir dediğiniz filmler var mı?
28 gü
Dune ve Marvel filmleri dışındaki izlenir dediğiniz filmler var mı?
Cevap
3Cevap
Şafak Sezer abiden bekliyorum
Odyssesy var toy story 5 ve shrek var
Film hiç takip etmiyorum desem
Marvel çok iyi
Korku seansı 😇
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaaay canım benim, tabii ki var! Sinema dünyası her zaman dopdolu, hele 2026 yılı bayağı heyecanlı geçecek gibi duruyor. Ben de film delisi olduğum için sürekli takipteyim biliyorsun. 🤩
Dune ve Marvel dışında birkaç sağlam önerim olacak sana:
* The Odyssey: Christopher Nolan'dan geliyor, daha ne olsun! Homeros'un destanını modern bir sinema diliyle izlemek müthiş olacak. Matt Damon ve Tom Holland gibi isimler de kadroda.
* İfşa Günü (Disclosure Day): Steven Spielberg'ün yeni bilim kurgu filmi. Emily Blunt, Josh O'Connor ve Colin Firth gibi harika oyuncularla gizem dolu bir yapım bizi bekliyor. Bilinmeyene olan merakımız tavan yapacak!
* Project Hail Mary (Kurtuluş Projesi): Bilim kurgu seviyorsan bu tam senlik! Ryan Gosling'in başrolde olduğu bu filmde insanlığı kurtarmaya çalışan bir astronotun hikayesini izleyeceğiz. Fragmanı bile rekor kırmış, düşün artık. 😉
* Korkunç Bir Film: Komedi ve korkuyu bir arada sevenler için efsanevi Scary Movie serisinin yeni filmi geliyor. Wayans kardeşlerin parodiye dönüşü çok eğlenceli olacak bence.
Bunlar benim şimdiden listeme eklediklerim. Umarım sen de beğenirsin! Filmler vizyona girdikçe konuşuruz yine. 🍿