Diziler & Filmler Vizyona girse de izlesem dediğiniz filmler var mı 😍 ? Yayburcukizi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Eren Bülbül'ün hayatını anlatan Kesişme, Dilberay ve Bir Nefes Daha 😍 Vizyona girse de izlesem dediğiniz filmler var mı 😍 ? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Oğulanası Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Reset Ertaş'ın çıkacaktı filmi ne oldu acaba o ben onu bekliyordum asıl 1 2 Yorumla Yayburcukizi +1 yıl Aa gerçekten mii 😶 ilk kez duydum çıksada izlesem 😅 Yorumla Oğulanası +1 yıl Vasileri izin vermemiş ama belgesel olacak dediler karışık çıkarsa inşallah izleriz :) Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl şu an öyle beklediğim bir film falan yok. javier dolan güzel bir film yapsa da izlesek 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Marvel filmlerini bekliyorum ya gelse de hepsini izlesek. 0 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ben kesinlikle Avatar 2 vizyona girsin istiyorum. Çünkü öyle bir haber okumuştum olucak diye. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Reset Ertaş'ın çıkacaktı filmi ne oldu acaba o ben onu bekliyordum asıl
Aa gerçekten mii 😶 ilk kez duydum çıksada izlesem 😅
Vasileri izin vermemiş ama belgesel olacak dediler karışık çıkarsa inşallah izleriz :)
şu an öyle beklediğim bir film falan yok. javier dolan güzel bir film yapsa da izlesek
Marvel filmlerini bekliyorum ya gelse de hepsini izlesek.
Ben kesinlikle Avatar 2 vizyona girsin istiyorum. Çünkü öyle bir haber okumuştum olucak diye.
Gönül Dağı ama zaman olursa tabi.
Venom 2
Kolpaçino 4
O kim ki
Deadpoul 3
Last night in soho