Selam KS ahalisi! Bazen arkadaş çevresinden mutlaka izle notuyla gelen ve çokça tavsiye edilen filmler olur. Siz de o an ayıp olmasın diye listeme ekledim falan dersiniz. Ama bir türlü o filmleri izleyeceğiniz zaman gelmez. Sizin de böyle huylarınız var mı?Biri bana yalnız olmadığımı söylesin, psikolojim bozuluyor. 😅😂
Ahahah bu şey değil mi ya ben?🤪 Usta gerek senden gerek bir başkalarından o kadar tavsiye aldım ki telefonumda dizi&filmler için oluşturduğum liste kabardı da kabardı..😕 Henüz hiçbirisine başlamış değilim ama 1 aya kalmadan ufaktan bir başlangıç yapacağım.🤓 Sözün sözü şu anlık evet var ama kıracağım bunu bakalım.
Liste yapmıyorum o an ne izlemek istiyorsam ona göre karar veriyorum. Anlık gelişiyor yani ne izleyeceğim. Liste yapsam da sadık kalamayacağımı biliyorum çünkü.
Listem var ve izlediklerimi kalın yazıyla yazıyorum öyle belli oluyor. Liste tutmayı ayrı severim , bitirdiklerimi de ayrı seviyorum :D Hobi gibi bir şey oldu bende ve kesinlikle yazdıklarımı sırasıyla izlerim ben. Sanırım iyice film dizi hastası olduk o liste bitene kadar devam.
Bazen çok güzel film tavsiyeleri alıyorum hatta bunları telefonumanın not alıyorum mutlaka izleyeceğim diye. Fakat hayatın koşturmacısından fırsat bulup birçoğunu izleyemiyorum. Tabii elimde olsa bu listemin hepsini tamamlarım.
🙄 nerden bildin not defterim yarım bıraktığım ve arkadaşlarımdan duyduğum filmlerle dolu ama hala bakamadım. Bugün iki tane daha ekledim mesela. Biri jokerdi. Burdan birisi tavsiye etti. Ama zaman yok 🤷🏻♀️