The Vampire Diaries izlediniz mi, karakterler ve shipler hakkındaki yorumlarınız ne?

Katherine biraz kaçık ama tam bir diva... Damon AŞK ADAMI. Stefan iyisin falan da ben seni sevemiyorum. Klaus'a yorum yok. Elena'nın "Delena" olduğu zamanlar harici sevmiyorum sjchxjxjx. Matt, ne çektiyse bu çekti, yemin ederim. JSHXJ Tyler senin * unutmadık ama seviyorum seni reis. sjxhxjjx ALARIC SALTZMAN... yürüyen karizma. Xjjxxjx Jenna (Elena'nın Deyzesi) ile Alaric Saltzman favori çiftim. John ben senin taaaaaaaaaaaa... tm? Caroline en yakın arkadaşının iki exiyle de oluyor, anasını satayım. Tyler sen erkeklerin yüz karasısın, tm? Best kankanın exiyle, annesiyle ve kardeşiyle yatan bir aşağılıksın... Vicki iyi ki de öldü. jsbxjxnxjx Peşinden koşturulacak kadar güzel de değil, akıllı da değil. Körüne körüne canım işte ! Elena'nın gardaşı Jeremy Bonnie'yi aldatmadan önce iyidir falan diye yine geçiştirebiliyordum. Aldattıktan sonra kara listeye yazdım. dhgcjxhxjx Dizinin kilit noktası BONNİE'dir, nokta. Anneannesi de tam bir Queen. Jeremy'nin exleri konuşsak bitmeyecek.. digcixhxjxj Başka kim kaldııı... ELİJAH. Elijah kadar ahlaklı ve sözünün eri mert insan yok, bir Elijah kadar olamadılar. Sjxhxjjx Rebecca sen çok kötüsün. Djhcjxhxj Kendini bana sevdiremedin ama güzel hatunsun. sjxhjdjxjx Caroline'nın babasının ben taaaaa!(Sakinim?)

İzleyenler anladı. İzlemeyenler anlamadı. Daldan dala atlamalık bir eleştiri oldu. Cjhcjxjx Elena s*lak demiş miydim?

Klaus Mikaelson
Stefan Salvatore
Damon Salvatore
Rebecca Mikaelson
Elijah Mikaelson
Katherine Pierce
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
26 gü
Yorumlarda bir arkadaş var. İtinayla silmeyeceğim yorumunu, sizde görün. Seviyesizliğin Nirvana falan heralde.
The Vampire Diaries izlediniz mi, karakterler ve shipler hakkındaki yorumlarınız ne?