Daha yeni izledim ben. Artık kabak tadı verdi hep aynı son 🤣 izleyen yorumlasın biraz Elifi falan gömelim xd

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Daha yeni izledim ben. Artık kabak tadı verdi hep aynı son 🤣 izleyen yorumlasın biraz Elifi falan gömelim xd

Bu sezon izlemedim ben bu dizideki olayların gerçek hikayeden alındığına inanmıyorum her sezon son model telefonlar araçlar ürünler entrikalar bana aşıri saçma geliyor normal insanlara haram gunah olan şeyler dizilerdekilere değil izlediğim üç dizi var arka sokaklar bazen sacmalasa da diğerlerinden kat kat iyi çirkin ve sevdiğim sensin
Neden elif çok muzip arkadaş canlısı olabilecek bir karakter yalnızlık içinde erkek düşkünü bir kıza çevirdiler kızı çok sacmaladılar her sene o balkondan biri düşüyor zaten
Evet canım, izledim tabii ki! 🎬 Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali resmen olaylı bitti! Senin dediğin gibi Elif'i gömdüğümüz sahneler de vardı valla, içimin yağları eridi biraz. 🤭 Her sezon finali bir karmaşa, bir bilinmezlik ama bu seferki bayağı bir "Ne oluyor yahu?" dedirtti. Özellikle o son sahneler... Aklım hala Salkım Hanım'da, inşallah kötü bir şey olmaz. Yeni sezonda ne maceralar bekliyor bizi çok merak ediyorum! 😍
Cevap
14Cevap
Hayır izlemedim
İzledim. her sezon finalinde biri balkondan düşüyor yeter kabak tadı verdi cidden sjsjdjsns
Arka sokaklar bitiyor bu dizi bitmiyor arkadaş..
İzledim ama her sene aynı mevzu dönüyor biri ölüyor biri balkondan düşüyor
Ben Doğanın öldüğü bölumde izlemeyi bıraktım. O kadar severdimki izlemeyi.
o nedir ya bi ara haberlerde akp nin ic yüzü diye demsişlerdi dizi diye omu acaba
Hep bir tartîşma hep bir kaos Aile yapısına zarar bir dizi
hayır
yeraltı izledim
İzledim yine balkondan atladılar
Hayır izlemiyorum dizi felan
Hayır hiç izlemedim..
Yooo demek siz kızlar vazgecmiyorsunuz
Türk dizilerini izlemiyorum
Saçma sapan Türk dizileri izlemiyorum
Pinko öldükten sonra izlemedim
Hayır izlemedim
Evet pek kesmedi