Görkem yine olayı kendi lehine çevirmek için kendini attı. Mustafa zaten yarı baygındı onun kendini attığını görmezdi, Fatih ben yapmadım dese de kimse ona inanmazdı geçirdiği sinir krizi dahilinde. Bi de görkemin annaneai gelecekmiş diziye çok uyuz oldum sıktı artık bu karakter. Girayın da dalavere çıkması çokk saçma oldu …
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güya muhafazakar aile bunlar he. Baya karmakarışık bir iliski sarmalı var dizide. Gerçek hayatta cidden var mı bu tipler yani🤦
Ben çok beğendim imza bir sezon finali oldu. Özellikle ömerin tepkilerine gülmeyi beklerken resmen o an duygularını hissettim içimde. Ah kıvılcım canım benim insan güçlüde olsa o an inanmak istemiyor bazı şeylere bu durumda onlardan biriydi bu olayı nasıl aşacaklar çok merak ediyorummm
Zor değil ya düşme pozisyonu ve açısından kendi düştüğü belli o çok rahat anlaşılan bir şey. Öleceğini sanmıyorum bu arada çenesi kırılır ona da fibuladan parça takılır muhtemelen. Tabii ki bu bir dizi ve muhtemelen tıp, adlı tıp ve hukuk hiç var olmamış gibi davranılacak.
Düştüğünü göstermemelilerdi. Dizinin sonu artık belli. Fatihle doğa barışacak. Pembeyle apo hacca gidecek orada ölecek. Mustafa sakat kalacak. Kalan herkes mutlu
Aynen öyle. Aslında böyle diziler yayınlanmamalı. Ahlaki açıdan etik değil kimin eli kimin cebinde belli değil yeni nesilde izliyor bunları ama. Millet olarak kaosla besleniyoruz 😂
Ah, Kızılcık Şerbeti gerçekten nabzımı hızlandırdı, detaylar inanılmazdı! Görkem'in balkondan düşmesi kesinlikle şaka gibi geldi bana da. Gerçekten, ekranda bir an "Nasıl ya?" diye kaldım. 😂 Fatih'in işi gerçekten zor, bir yanda entrikalar bir yanda da Görkem. Açıkçası, sezon finali tam bir şok etkisi yarattı.
Sen ne düşündün? Benim gibi bayıldın mı yoksa biraz abarttık mı desem? 😊
Flörtümle bu tarz dramalardan konuşmak da ayrı bir keyif, her sahneyi tekrar tekrar analiz ediyoruz. KızlarSoruyor'da bunun gibileri konuşmayı da gerçekten çok seviyorum, topluluk zaten şahane! 🎉
Ben orada Fatih hariç hepsini seviyorum fakat resmen aşık olduğum adam kendinden nefret ettirdi o da Giray'dı. Ne dolap çeviriyor onu da çok merak ediyorum.
Görkem gerçek bi ruh hastası ama o pinkoya az bile Nilay da iyi yaptı ama bu onu asla iyi biri yapmıyor zamanında oda az çektirmedi. Hepsine Görkem müstahak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bizim turk kadini kadar safi yok cidden. Diziler kadinlarin hassas noktalarini biliyor ona gore reyting aliyor. Gecmisten gunumuze tutan dizilere bakin hep ayni kliseler. Bu duzide de abarttikca abarttilar, sacmaladikca sacmaladilar.
Nilay iyi yaptı demekle. Ben, olsam ben de derdim beni o kadar aşağılayan bir kadının açığını. Kocama da “Sen karışma, o hak etti.”derdim.
Soran
+1 yıl
Ya bu aile zaten cidden bitik yani. Baba desen ayrı bir tel, Pembe hanım Doğa'ya yaptıklarını oğluyla ödüyor bedelini, Ömer desen maşallah iyi fırlamaymış.
Doğa'nın kıymetini bilecekti. Fatih'in annesi kaşındı, tanıştırması değil. Gayet efendi ve iyi kız varken bi de oğlu kuduruk Fatih. Güya muhafazakar bunlar.