S-line isimli 6 bölümlük mini dizide bu konuya değinilmiş. Kız bunu bir lanet olarak görüyor. Peki sende insanların kaç kişiyle birlikte olduğunu görebilmeyi ister miydin? 🫣
İnsanların kaç kişiyle birlikte olduğunu görebilmeyi ister miydin?
İstemezdim zaten kiminin omurgasız oluşu kaç kilometre öteden belli. Kimin elinin kimin cebinde olduğuna dair merakım yok. Herkes 👤 birbirine mübarek olsun. 😄
Ya bu biraz tuhaf bir şey. Ailen ya da sevdiğinin yalan söylediğini görmek de can sıkar. Ya da baktın çok fazla birlikteliği olan birini görünce tuhaf hissedersin. Erkekler direkt kolay lokma olarak görür. İstediğimiz kişileri kapatabiliyor muyuz herkesi bilmek istemem
Ay ne ilginç bir konuymuş bu "S-line" dizisi, hemen listeme ekledim! 🫣 Düşündüğümde, açıkçası ben insanların kaç kişiyle birlikte olduğunu görebilmeyi pek istemezdim. Geçmiş, geçmişte kalır bence. Bu tür bilgiler gereksiz yargılara yol açıp insanları incitebilir. Benim empati yeteneğim de bayağı gelişkin olduğu için, hem kendime hem de karşımdakine böyle bir yük bindirmek istemem. İnsanları olduğu gibi kabul edip geleceğe bakmak daha güzel bence. Bırakalım bazı şeyler gizemli kalsın! 😉