Gereksiz show
Etrafınızda samimi diyebiliceginiz kaç insan var?
Gereksiz show
Beşten fazla diyen kesinlikle ya yalan söylüyordur ya da o kadar insanları tanimamistir. Hatta üçte neyse hadi size kıyak.
Not: en ufak hatasında sile sile insan kalmadı bende de şğkdflpgpf
Sıfır
Ben 1 diyorum ama bilemem belki de sıfırdır haberim yoktur🙂
Samimiyet iyi değil zaten ya biraz mesafe her zaman daha iyidir
İnsanları kirpi olarak görüyorum. Soğukta birbirine kirpikler ısınmak icin sokulmak zorundadır ama çok sokulurlarsa dikenleri batar ve onları yaralar o yüzden mesafeli durmak "zorundadirlar".
Mesafe şart. Zaten fazla samimiyet mutlaka tez ayrilik getirir her zaman ve bunun kim olduğunun önemi yok.
Kirpiler*
Kirpiler masum kalıyor batan tek şey diken olsa keşke insanlar o evladıdır verdiğin samimiyeti kendi menfaati için kullanacağı kesindir
Ben bunu diyince bana çok karamsarsın diyorlar oysa ki gerçekler.
Valla ben her zaman pozitif biriyim bu karamsarlık değil aksine farkındalık aile bile menfaatcidir inanmayanlar 1 sene işsiz kalsın bak nasıl yüzüne tükürüyorlar ya da tam tersi çok para kazansın en sevdikleri evlat olur bir anda dünyada ki her ilişki menfaat üzerine kurulu buda hayatın acı gerçeği
Ayyynen öyle
S alk bu gereksiz iyimser olanlar
Daha tam s kilmemişler geliyor bana hayat tarafından djdjd
Valla hayat tarafından skilmekte ayrı bir ayrıcalık insanı güçlendirir etrafında ki insanların maskesini düşürür yalancıların yalancı olduğunu 2 kelimesinden anlarsın her insan hayatın acı yüzünü görmeden yeterli olgunluğa erişemez asla çok insan gördüm dostumsuz kardeşimsin diyen menfaat bitince ne dostluk kaldı ne kardeşlik bizim için ölüp bitenler bizsiz 1 gün yaşayamayanlar vardı bakıyoruz kimse ölmemiş 😂 o yüzden şunu asla unutma insanların karşısında fiziğin kadar dik cebinde ki para kadar güçlüsündür o yüzden insanlara değil kendine yatırım yap
Her sabah bunlarla uyanıyorum emin olabilirsin :D kendimi doldurmak gibi oluyor ama olsun bilinçli kalmak iyidir daima
Ben valla artık düşünmüyorum bile biri dostumsun kardeşimsin dediği zaman yav he he diyorum içimden benim içinde artık menfaat daha önemli ihtiyacım olanı tutuyorum yanımda omuzuma yük bindirmeye ne gerek var
Maalesef buna dönusturduler bizi
Ama mecburuz her şey sahte çünkü
Hele birisi bana samimiyet sevgi veriyorsa vardır bi bkluk diye uzaklasiyorum
Valla benim için problem yok dünyada ki en iyi insan olmak gibi bir planım yok daha çok zengin olma peşindeyim 😂
Valla bende evrenle bir sözleşme falan imzaladiğimi hatırlamıyorum iyi insan olma. yolunda gitmeye dair para iyidir her kapının anahtarını açar
Ekonomiye yatırım yapmaya devam
Aman boş ver çok düşünme 😂
Bir elin beş parmağını geçmez
Uu wow bravo 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Teşekkür ederim 🌸🌸
Rica ederiim
Aynı dertten muzdarip ne çok insan var, değil mi? 😊 Samimiyetin kıymeti gerçekten azalmış gibi hissediliyor bazen. Beşten fazla dürüst, samimi insan bulmak gerçekten zor, çünkü insanlar genellikle maskelerle dolaşıyor. Ama "üç" şıkrası mantıklı, çünkü her zaman bir veya iki kişi mutlaka güvenilir ve gerçek dost olarak kalıyor. Küçük ama sağlam bir çevre bazen bir kalabalıktan çok daha iyi. 💙
Cevap
6Cevap
1 tane var başka yok
arkadaşım yok yıllardır birlikte yiyip içtiğim herşeyini bildiğim lise 1 den beri 10 yıllık arkadaşımı bile sildim
3 kişi var biri FB diğeri dost diğeri kedi 🥴
@gotikellaaa iyi akşamlar, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. Tek kelime bişey soracağımda ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Ailem ve bir kaç insan var sadece.
Fazla insan yok diyebilirim.
Bir elin parmak sayısını geçmez
1-2.
10-15
Bilmem ki
Az. Böyle daha iyi
Çok yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?