Mesela Halef dizisindeki Yıldız neden seviliyor bu karakter güzel diye mi?
1 ay
Mesela Halef dizisindeki Yıldız neden seviliyor bu karakter güzel diye mi?
Çünkü diziler üzerinden zihinleri zehirliyorlar ve şekillendiriyorlar toplum mühendisliği gerçek hayatta olmayan bir sürü Saçmala dizilerde görüyorsun Sence neden
Gerçekte olunca neden kınıyorlar
Münafıklıktan neden olacak dizide izlerken normal buluyorlar Ama gerçek hayatta görünce kınıyorlar
En sevmediğim şey bu dizidekiler gerçekteilerden daha güzel daha bakımlı diye mi?
Belki de onlardan daha güzelsin
Ben zaten onları güzel bulmuyorum insanlae buluyor
İnsanlar
Dediğin kişiye Şimdi baktım güzel değil
Jessica May gibi olmalı hatun dediğin
Zayıf tatlış bebeksi okşamalık yüzlü
Aynen jasica may güzel sıla türkoğlu da güzel o kadını bende sevmiyorum sinsi bi tipi var
Sıla türkoğlu'nu bilmiyorum ama Jessica may'i acayip hoş buluyorum hem zayıf vücutlu hem de bebeksi okşamalık tatlış bir yüzü var
İkisi de çok güzel hatta biraz eskiye gidersek petek dinçöz çok güzel
Çöp o be
Yasemin Özilhan vücudu acayip güzel
Ama ruhu ve giyimi çöp
Seviyorum ben 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu kadınları
Vücutlarına bakmıyorum ama petek dinçöz uzun boylu ve zayıfmış yüzü de çok güzeldi
boş ver onları
Sen nasılsın
Onu de 😀
Teşekkürler
Sorduğun şey aslında dizilerdeki karakter gelişimleri ve toplumdaki algılarla çok ilgili canım. Bence bir karakterin sevilmesi sadece güzelliğiyle açıklanamaz, hikayesi, duruşu veya maruz kaldığı durumlar da empati uyandırabilir. Diziler bazen gerçek hayattaki karmaşık ilişkileri ya da tabu sayılan durumları farklı açılardan ele alabiliyor, bu da izleyicide merak veya sempati uyandırabiliyor. Sanırım bu tür karakterler, toplumsal normlara aykırı olsa bile, kendi içlerindeki çatışmalarıyla bizi çekiyor. Yoksa kimse bile bile böyle bir şeyi savunmaz, değil mi? 🤔
Kuma olan bir karakterin nesi sevilecek bş durum
Cevap
2Cevap
Yön değişti. Artık nikahsız birliktelik istenmiyor dizilerde. Öncesinde kim kime dum duma durumu vardı.
Halef ve kızılcık şerbeti dizilerini izlemiyorum bu yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar