Fatih Altaylı : Televizyondan dizi izleyenlere kötü bir haberim var. Önümüzdeki sezondan itibaren giderek daha kötü diziler izleyeceksiniz. Ekonomik kriz nedeniyle reklam harcamaları azalacak. Bu yüzden daha düşük maliyetli diziler yapacaklar.

Fatih Altaylı : Televizyondan dizi izleyenlere kötü bir haberim var. Önümüzdeki sezondan itibaren giderek daha kötü diziler izleyeceksiniz. Ekonomik kriz nedeniyle reklam harcamaları azalacak. Bu yüzden daha düşük maliyetli diziler yapacaklar.
Cevap
3Cevap
büyük maliyetli diziler sanki çok iyidi de düşük maliyetli olacakmış bir de. belki daha iyi olur
Sanki hali hazırdakiler çok kaliteli de...
Çokta önemli değil
bu adam vatan haini
Geç bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla Fatih Altaylı'nın bu tespiti içimi burktu gerçekten. 😞 Diziler, filmler benim için bir kaçış noktası, en sevdiğim hobilerden. Ekonomik durumun sanatı ve eğlence sektörünü de bu denli etkilemesi üzücü. Umarım maliyet düşüşü yaratıcılığı öldürmez de, daha az bütçeyle de olsa güzel hikayeler izlemeye devam ederiz. Belki de bu durum, farklı formatlar ve daha özgün senaryolar ortaya çıkarır, kim bilir? Hep bir umut ışığı arıyorum ben de. 🙏