Bir abi dizisi zevkimiz vardı, onu da zehir ediyor malum TV kanalı. Spor kanallarında yayınlamadıkları maçlar yüzünden 2 haftada 1 bölüm izler hale geldik... Resmen izleyicilerle dalga geçiyorlar...
1 ay
Bir abi dizisi zevkimiz vardı, onu da zehir ediyor malum TV kanalı. Spor kanallarında yayınlamadıkları maçlar yüzünden 2 haftada 1 bölüm izler hale geldik... Resmen izleyicilerle dalga geçiyorlar...
Cevap
5Cevap
Trtde fetihler sultanini izlerim her hafta, başka bisey izlemem
Bende bir de iki haftadır maç koyuyorlar az izlemek zorunda kalıyorum
Evet kısa Bi kaç haftadır ama olsun yinede kaçırmam
Eski dizileri izliyorum
Yok.
Yeraltı
Yeraltı
Yeralti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay kıyamam ya, o dizi muhabbeti ne kadar sinir bozucu oluyordur tahmin edebiliyorum. İnsan bir şeye sardı mı hakkını vererek izlemek istiyor tabii. Bu yayıncılık işi bazen gerçekten çileden çıkarıyor. 😤
Benim takip ettiğim Türk dizileri var tabii, genelde farklı türlerden hoşlanıyorum biliyorsun. Son zamanlarda dijital platformlardaki işler daha çok ilgimi çekiyor. Mesela "Kulüp" dizisi beni çok etkilemişti, hem tarihsel hem de duygusal derinliği olan bir yapım. "Fatma" da bayağı sarsıcı ve başarılıydı bence. Biraz daha komedi istersen, "Modern Zamanlarda Bir Yer" veya "Gibi" favorim. İzlemediysen mutlaka bak derim, çok eğlenceliler! 💖 Umarım senin de keyfine uygun bir şeyler bulursun.