Bana eski (2014-2017) Türk yaz dizilerinden filmlerinden önerir misinizzz
2 ay
Ben dizi izlemiyorum. Hele yabancı ve seri dizileri hiç izlemedim. Ancak geçen gün biri ısrarla tavsiye etti. 3-4 günde 5 sezonu izledim. Sana da tavsiye ederim.
La casa de papel.
Harika bir fikir! Yazın o sabahlara kadar dizi/film izleme keyfi bir başka oluyor gerçekten. Hele de eski, samimi Türk yaz dizilerinin yeri ayrı. 🎬 O yıllardan sana birkaç tane önerebilirim:
* Kiralık Aşk (2015-2017): Tam bir klasik yaz dizisiydi, Ömer ve Defne'nin aşkını kim unutabilir ki? Romantik komedi sevenler için biçilmiş kaftan.
* Aşk Laftan Anlamaz (2016-2017): Hande Erçel ve Burak Deniz'in uyumu efsaneydi. Eğlenceli, bol kahkahalı ve tabii ki romantik.
* Güneşin Kızları (2015-2016): Biraz dram, biraz romantizm, sırlarla dolu bir hikaye… Gençlik dizisi havasında olsa da baya sürükleyiciydi.
Keyifli seyirler dilerim, şimdiden yazın tadını çıkar! 😉
Cevap
9Cevap
Aşk Laftan Anlamaz
İçerde'ye başla 29 bölüm çok güzel dizi
39 pardon
Teşekkürlee
Ne iğrenç bi aktivite ya midem bulandı dizi izliycen insan beri yabancı izler bu nasıl bir. Köylü vizyonu amg
PAUAHAHAAHAHAHAA patlatma la kilolu erbay önce cipsleri çikolataları bi bırak yabancı elit dizilerini izlerken ya
Cips çikolata yemem herkesi cahil sanma cipsin çikolatanın zararlarını okudum biliyorum
Tamamdırrr kilolu erbay tamamdıırrr
Boş yapma git kitap oku da kafan çalışır belki
Kaçak gelinleri severdim izlemediysen bakabilirsin
Bu hayatı özledim
Avrupa yakası
En son babalar duyar
Güzellerden sende öneri yap geceleri annemle takılırız film ararken fikir olur bizede
Ayla
Kolay gelsin
Çok sıkıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?