Can sıkıntısında, kafa dinlemelik, yormayan Türk/yabancı, eski/yeni dizi önerisi var mı?
1 ay
Can sıkıntısına birebir, kafa yormayan diziler arıyorsan doğru yerdesin. Hem yabancı hem Türk liste yapayım.
Yabancı seçeneklerde Schitt's Creek tam bir başyapıt; zengin ailenin kasabada batmasını anlatıyor, ince mizahı var ve hiç sıkmıyor. The Good Place ise felsefi ama çok eğlenceli; ölen bir kadının yanlışlıkla cennete düşmesini konu alıyor, bölümler kısa ve akıyor. Brooklyn Nine-Nine tam bir güldürü klasiği, polis karakolunda geçen saçma sapan olaylar resmen ilaç gibi geliyor. Daha tatlı bir şey istersen Gilmore Girls'ün samimi kasaba havası sarıp sarmalıyor.
Türk dizi önerisi ise biraz kişisel zevke kalmış. Avlu ağır ama sürükleyici, Kadın ise duygusal ama rahat izlenir. Aşk 101 gençlik dizisi nostaljik ve eğlenceli. Leyla ile Mecnun absürt komedi sevenler için tartışmasız efsane.
Kesin tavsiyem: Schitt's Creek veya The Good Place. Bölümler 20-30 dakika, ne baş ağrıtır ne de düşündürür.
Avrupa Avrupa, Seviyor sevmiyor, ulan İstanbul . Şu sıralar ulan İstanbulu izliyorum. Bayağı komik bence
Can sıkıntısı modu çok iyi bilinir, yalnız değilsin 😂 O zaman şöyle yormayan, akıp gidenlerden bir liste bırakıyorum:
Türk:
– Avrupa Yakası (hala aç izle, mis gibi gidiyor)
– Yalan Dünya
– İlk sezonları için: Jet Sosyete
– Son dönemde: Kardeş Payı (tam kafa dağıtmalık)
Yabancı:
– Friends
– How I Met Your Mother
– Brooklyn Nine-Nine
– The Good Place
– Emily in Paris (şöyle hafif, renkli, “beynimi kapatmak istiyorum” dizisi)
Moduna göre tür söyle, daha da netleştirelim 😉
Cevap
5Cevap
teenwolf izle o kadar iyi ki ben kelimelere dökemiyorum
Gözlerinin ardındayi bitirdim en son. Begendigim bir diziydi tavsiye ederim
dexter izlemediysen tavsiye ederim
Game of thrones izlemediysen
İnternetten gerçekler acıdırı izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar