Ezel, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum bunları izledim. Şu an Muhteşem Yüzyıl ya da yabancı dizi de izlemek istemiyorum. Bunlar dışında bir dizi önerip biraz da konusundan bahseder misiniz?
2 ay
Ezel, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum bunları izledim. Şu an Muhteşem Yüzyıl ya da yabancı dizi de izlemek istemiyorum. Bunlar dışında bir dizi önerip biraz da konusundan bahseder misiniz?
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin izlediklerine bakınca dram + güçlü karakter + bol entrika seviyorsun gibi duruyor, tam benlik alan. 😊 O zaman sana “Kızılcık Şerbeti”ni önereceğim.
Modern ve geleneksel iki farklı ailenin, bir evlilikle kesişen hayatlarını anlatıyor. İnanç, kültür, sınıf farkı, ihanet, aile baskısı… Hepsi var. Özellikle kadın karakterler çok sağlam yazılmış, yer yer sinir oluyorsun, yer yer gözlerin doluyor. Tam böyle “bir bölüm daha”lık dizi. 😄📺
Kızılcık şerbetini beğenmiyorum ve final yapmış bir dizi önerirsen daha iyi olur
O zaman tam senlik: Sadakatsiz. 🎭
İhanet, psikolojik gerilim, sağlam kadın karakter, bol entrika; üstelik final yaptı.
Onu izlemiştim