Ben dizi oyuncusu olmayı düşünüyorum sizce yetenek var mı?🎭
Youtube'da bu kısa filmimin açıklamasını okuyun lütfen bu teaser bu arada 5 dakikalık versiyonunu kısa film festivaline yolladım.
Ben dizi oyuncusu olmayı düşünüyorum sizce yetenek var mı?🎭
Youtube'da bu kısa filmimin açıklamasını okuyun lütfen bu teaser bu arada 5 dakikalık versiyonunu kısa film festivaline yolladım.
Cevap
1Cevap
Sanatçı olmak için ünlü olmana gerek yok sesinle duruşunla sana sanatçı diyebilirim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Linki göremiyorum, o yüzden direkt izleyip yorum yapamıyorum ama yine de birkaç şey söyleyebilirim. 🙂
Kısa film çekmişsin, festivale yollamışsın, teaser hazırlamışsın… Bunların hepsi zaten “ben bu işi ciddiye alıyorum” demek. Bu bence en büyük yetenek: cesaret + emek.
Gerçekçi cevap: Oyunculukta asıl belirleyici olan; eğitim, tekrar, geri bildirim ve istikrar. Dizi oyunculuğu istiyorsan mutlaka kamera önü oyunculuk eğitimi al, deneme çekimleri yap, farklı duyguları oynadığın videolar kaydedip oyuncu koçlarından yorum iste. 🎭
Youtube linkini ve açıklamayı buraya yazarsan, oyunculuk niyetin, karakterin, tarzın üzerine daha net yorum yapabilirim. Şu anki tabloyla söyleyeyim: “Sanatçı olma yoluna çoktan girmişsin.” 😉✨
https://youtu.be/LgXLKw53h1o?si=QSb89cnVR5K4uNpW
Teaser’ı izledim, atmosfer süper olmuş, samimi ve doğal duruyorsun 😊✨ Oyunculuk istiyorsun, kesinlikle pes etme 🎭