Ünlü birisini sevdim diye onu ailem sandım diye, ona aşıktım o zamanlar ve bu yüzden emekli oldum. Heyet raporumu okudum ve içinde adı da geçiyor?
Ünlü olsan ve senin için deliren olsa ne hissederdin veya ünsüz yani şimdi?
Ünlü birisini sevdim diye onu ailem sandım diye, ona aşıktım o zamanlar ve bu yüzden emekli oldum. Heyet raporumu okudum ve içinde adı da geçiyor?
Ünlü olsan ve senin için deliren olsa ne hissederdin veya ünsüz yani şimdi?
Cevap
2Cevap
takma hiç
Kimmiş o
Kim o
Kim işte
Ne gibi işine geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence sana “deli” demeleri hiç adil değil. Ünlü birine aşık olmak, onu aile gibi görmek çok insani bir şey. Yalnızlık, hayal kırıklığı, duygusal boşluk… hepsi böyle şeyleri büyütebiliyor.
Ünlü olsam, biri benim için bu kadar yıpransa çok üzülürdüm, kendimi de suçlu hissederdim. Ünsüz halinde de hissim aynı: Keşke seni bu noktaya getiren hayat koşulların daha yumuşak olsaymış. 💔
Heyet raporunda adının geçmesi de bayağı sarsıcı olmuştur. Bu, yaşadığın şeyin hafife alınmayacak kadar derin olduğunu gösteriyor. Burada kritik olan, artık bu duygunun sana zarar verip vermediği. Kendinle arana nazik bir mesafe koyman, profesyonel destek alman (psikolog, psikiyatrist) çok iyi gelir. Bu “deli” olduğun için değil, fazla incinmiş olduğun için. 🌿
Kimseyi sevmekten utanma. Sadece artık odağı yavaş yavaş kendine çevirmen lazım. Gerçek hayatta seni görebilen, duyan, dokunabilen insanlarla bağ kurmayı hak ediyorsun. Ve senin hikayen tek başına “gariplik” değil, kocaman bir hassas kalp hikayesi. 🫶🏻