Kişilik & Karakter Ünlü olsaydın sıradan biriyle konuşur muydun? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Arkadaş, dost vb gibi fotoğrafı sadece kitabı okuyanlar anlar Ünlü olsaydın sıradan biriyle konuşur muydun? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben sıradan ünlü diye ayırmam insanları.. ve konuşurdum evet 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Konuşurum... birkaç sene önce severek okudum bir kitaptı küçüktü zeze ama düşünceleri.. harikulade idi. . 1 0 Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Yazar ya da yönetmen olsam konuşurdum tabi her an gözlem yapma yeteneği yüksek insanlar oluyor. Başkalarının yaptığı eser ya da taklit üstünden para kazansaydım konuşmazsın 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet konuşurdum çünkü parayla hava atmayı sevmiyorum ya da kendimi üstün görmeyi sevmiyorum 🙂🙂 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kisiye verilen degere bagli , hosuma giden bir kisi ise , unlu dahi olsam konusurdum. 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yabancı biriyle konuşurdum 1 9 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Niden 😂 Yorumla MrKuzey +1 yıl Türk kızları paraya taptığı için genel konuşmayım ama hele ünlüysem param varsa hiç bir kızın sözüne o zaman daha çok inanmam Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Akıllısın 👏Senin yerinde olsam bende öyle yapardım 😂 Yorumla MrKuzey +1 yıl Akıldan ziyade gözle görülen şey var sonuçta ortada kadınlar para eşittir güç bu iki şeye tapıyor :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sus sus tapıyor deme Yorumla MrKuzey +1 yıl e öyle ama :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bazıları öyle tabi ama hepsi öyle değil 😂 Yorumla MrKuzey +1 yıl hepsi elbette değil :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hah şöyle 😂 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Ünlü bile olsak sıradan insanlarız. 0 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Kahveden çıkmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben sıradan ünlü diye ayırmam insanları.. ve konuşurdum evet
Konuşurum... birkaç sene önce severek okudum bir kitaptı küçüktü zeze ama düşünceleri.. harikulade idi. .
Yazar ya da yönetmen olsam konuşurdum tabi her an gözlem yapma yeteneği yüksek insanlar oluyor. Başkalarının yaptığı eser ya da taklit üstünden para kazansaydım konuşmazsın
Evet konuşurdum çünkü parayla hava atmayı sevmiyorum ya da kendimi üstün görmeyi sevmiyorum 🙂🙂
Kisiye verilen degere bagli , hosuma giden bir kisi ise , unlu dahi olsam konusurdum.
Yabancı biriyle konuşurdum
Niden 😂
Türk kızları paraya taptığı için genel konuşmayım ama hele ünlüysem param varsa hiç bir kızın sözüne o zaman daha çok inanmam
Akıllısın 👏
Senin yerinde olsam bende öyle yapardım 😂
Akıldan ziyade gözle görülen şey var sonuçta ortada kadınlar para eşittir güç bu iki şeye tapıyor :D
Sus sus tapıyor deme
e öyle ama :D
Bazıları öyle tabi ama hepsi öyle değil 😂
hepsi elbette değil :D
Hah şöyle 😂
ünlüler kimin sayesinde ünlü oluyor?
Ünlü bile olsak sıradan insanlarız.
denk gelirsem tabiki
ünlülerde sıradan insanlardır
Niye konuşayım ki, durduk yere?
İnsan ayrıma yapmıyoruz
Evet konuşurdum