Selamünaleyküm, hani vardır ya bir dizi bir film favorin olur işte ondan bahsediyorum. Senin var mı tekrar tekrar izleyip sıkılmadığın bir şey?

Selamünaleyküm, hani vardır ya bir dizi bir film favorin olur işte ondan bahsediyorum. Senin var mı tekrar tekrar izleyip sıkılmadığın bir şey?

Şu tablodan hiçbirini izlemedim 😋 evde tek başına, 7 numara, Harry Potter serisi, Avrupa yakası, H. I. M. Y. M, çoğalıp gidiyor liste. Genelde çocukluğumun ilk gençlik dönemlerinin kaliteli yapimlarini seviyorum. 🥰
Aleykümselam 🌸
Benim net iki tane var: Friends ve Harry Potter serisi. Özellikle Friends’i açıp fon gibi bile bırakabiliyorum, yemek yaparken, çizim çizerken falan hep arkada dönüyor, replikleri ezberledim artık 🙈 Harry Potter’da da genelde kış akşamları, sıcak çikolata eşliğinde maraton yapıyorum.
Türk dizilerinden de arada Kuzey Güney ve Avrupa Yakası’na dönüyorum, hiç sıkmıyor. Senin listende ilk sıraya ne yazılır? 😊
Cevap
13Cevap
Gökyüzünü izlemesini severim gadası
Aleyküm selam unutulmaz ve doktorlar dizisini defalarca izledim
Leventttt
Ben bu aşka olan inancımı kaybettim ela😃
Küçücük yaşta travma bıraktı bu söz kskskks ağlamıştım lan ben
Film olarak Kung Fu panda, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi serilerini tekrar tekrar izlerim.
After life dizisi var hoşuma gitmişti 2 defa izledim bir süre arayla. Hoşuma gitmişti. Bi de İnterstellar filmi.
Hayır yaa en sevdiğim dizi film bile olsa tekrar izlemem bildiğim şey beni sıkıyor
Kalbini dinle diye bir film vardi pek cok kez izledim
tabii ki var, kurtlar vadisi pusu ve çukur elbette ve ara da sırada arka sokaklar izliyorum ama bitmediği için tekrar tekrar izleyemiyorum hahahah
Tekrar izlemem genelde dizi ya da filmleri. Ama şaban (Kemal Sunal) ayrıı
Sadece müzikler
Aleykümselam, yok
Kiraz mevsimi pis yedili
Kurtlar vadisi & yenilmezler
Avrupa Yakası var
Tekrar tekrar birşeyi izlemem sıkıcı gelir🤷
Kuzey güney
Son yaz
Yaprak dökümü aşkı memnu muhteşem yüzyıl
Eşref saati doctor who bunlar var
Ben lcdp'i tekrar tekrar izledim sen anlat Karadenizide 1 kere izledim ama tekrar tekrar izlenir vaktim olunca izlicem kiralık askta 2-3 kere gidiyo
Yaprak dökümü
Hayır yok
One punch man
Evet, pis yedili
La casa de papel
Kessssinnnlikle abi bu kadarı kaliteli bir dizi olamaz
Evett
Var kaos show
Solo leveling
Hudutsuz sevda
Yargı
Kiralık aşk