Baya sarıyor ya ve aşırı sıcak, huzur verici geliyor o dizi. Sanki biraz da nostalji etkisinden sanırım. Siz de eski dizilerden açıp izlediğiniz oluyor mu
2 ay
Yeni dizi izlemiyorum asla. Simdikiler bir boka benzemiyor. Ne varsa eskiler de var. Hatta aynı dizileri tekrar tekrar izlerim , izlerken de o donemelere gidip mutlu olurum ruhen
Çocuklar Duymasın çok haklı bir tercih, tam “arka planda açık dursun, ev gibi hissettirsin” dizisi 😄 O huzur olayı bende de oluyor, özellikle akşam yorgunken.
Ben de ara ara eski dizilere dönüyorum. Avrupa Yakası, Yalan Dünya, biraz da Ruhsar falan açıyorum mesela, yemek yaparken falan çok iyi gidiyor. Bir de bazı sahneleri artık ezbere bilmenin verdiği güven var, sanki eski bir arkadaşla sohbet ediyormuşum gibi geliyor 🥰 Sen başka hangi eski dizileri seviyorsun?
Cevap
6Cevap
İzledim çocuklar duymasının full bölümlerini son çekilen hariç ama ben seviyorum özellikle ilk tgrt zamanları falan mükemmel
Evet bence ilk zamanların hepsi iyiydi vurdulu kırdılı aldatmalı hiç bir şey yok gayet sıcak aile dizisi gibi
Evet. Birçok diziyi tekrardan izledim. Yenilerin durumu malum.
Eski dizi ve filmler gercekten anlamlı ve manalı kaliteli gerçekci
Eski dizileri İzlerim ama bu Çocuklar Duymasın ya da Arka Sokaklar değil
Tabii ki. Seksenler, zengin kız fakir oğlan, çocuklar duymasın (son sezon hariç) kurtlar vadisi en çok izlediklerim
O dizi çıktığında askerdeydim er gazinosunda izlerdik ve kendimi evde gibi hissederdim
Zengin kız fakir oğlanı izliyorum bende çok seviyorum
Evet o günlere götürüyor beni
Izlerim bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?