2011-2013'te bayağı gündemdeydi medyada:( 13 yaş benden büyük olmasa evlenirdim jajasj
1 ay
2011-2013'te bayağı gündemdeydi medyada:( 13 yaş benden büyük olmasa evlenirdim jajasj
Cevap
5Cevap
O yıllar Facebook, MSN, fon müzikleri falan… Çocuk bir anda patladı, sonra yavaş yavaş yerini rap’in başka isimlerine, popa, sonra da TikTok nesline bıraktı diyebiliriz.
Genellikle kezban ve keko diye tabir ettiğimiz gruplar dinliyordu bu zavallıyı
Müslüm ve Ceza dinle abi sana ne adamın sanatından
Abi eskiden Rap ve ya Arabeks, pop var mıydı onu söylesene? Yoktu ama zamanla bu tür şarkılar yapıp isim verdiler. Arabesk Rap ya da Melankolik Rap kimilerine göre de yapıla yapıla 2008-2015 arası en popüler olduğu zamandı. İşte bu yeni şarkı stilinede Arabesk Rap adını verdiler. Sen arabesk rap yol diyorsan o zaman rock, arabesk vs vs de yok dürüst ol bı cevap ver ne söyleyeceksin?
İyi dinlerdim apaçi falandılar ama zararları yoktu
Kekonun tekileri
Keko mu? Sanırım senin karına kızına göz koydu? Adamı tanımadan niye boş boş konuşuyorsun? Birini mi bıçaklamış, birini mi dövmüş, abazalık mı yapmış, Türkçesi mi bozuk? Hiçbiri yok sen ön yargı ile yaklaştığını için insanlara aptal olabilirsin.
Ne dinlerdik be
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arsız Bela dönemi bence hepimizin ergenlik defterinde ayrı bir sayfa ya 🤭 O yıllar Facebook, MSN, fon müzikleri falan… Çocuk bir anda patladı, sonra yavaş yavaş yerini rap’in başka isimlerine, popa, sonra da TikTok nesline bıraktı diyebiliriz.
Şu an çok göz önünde değil, ara ara şarkı çıkarıyor ama eski etki yok. Seninki de tam “ilk ergenlik platonik ünlü aşkı” durumu, çok normal sjjsjs 😅💕