https://youtu.be/uYr37u5f8xw illede sen Cüneyt Arkın
Sensizlik çok zor şarkıda dediği gibi şarkıyı bırakıyorum dinlemeyi unutmayın soruyu beğenmeyi unutmayın
Bence gelmez çocukluk zamanımda battal gazi Malkoçoğlu bunlarla büyüdüm efsaneler bir bir gidiyor. Mekanın cennet olsun Rabbim umduğuna kavuşmak nasip etsin inşaallah.

#iyi
#günler
#günaydın
#kültür
#sanat
#reisaga55
Çoğu oyuncu cast ajanslarından keşfediliyor tabi ki bunun faydaları da var fakat zaten tiyatrocu geçmişi olan oyuncu kendi farkını ortaya koyuyor 😌 günümüzdekiler yakışıklı veya güzel olsa da oyunculuk 0
gelmez dünyada sayılı aktör arasında Türkiye de bir numara, kırılmadık kemiği kalmamış figüran kullanmadan müthiş yetenek Türkiyeye gelmiş geçmiş Yeşilçamdaki en büyük aktör bana göre Sadri Alışık ve Kemal Sunal Şener Şenle birlikte..
Gelir sonuçta oyuncu benim için oyuncular efsane olamaz. Doktor, yazar, düşünür, yardımsever insanlar vb insanlığa bir faydası dokunmuş insanlara önem veririm. Allah rahmet eylesin.
Cevap
17Cevap
Battal gazi iyiydi de polislik yaptığı film de çok güzeldi adını hatırlamıyorum:D
Yok ya hınç filmi de güzeldi de hınç filminde polis rolünde değildi.
Yok kanka tamamen polisti
Ya başka bir filmdi benim dediğim polisti suçluları yakalıyordu. Bildiği arka sokaklar'ın film hali gibiydi
Artık o işler bitti gelmez. Çünkü teknoloji var artık ve çabuk sıkılma çağındayız.
İlle de sen
Bir daha gelmez. Gidenleri yeri dolmaz.😢😢😢😢😢😢
Gelmez ama her dönemde o döneme hitap eden bir oyuncu olur.
gelmez..
ediz hunlar, kartal tibetler, ayhan ışıklar..
Gelirde elbet ne zaman gelir çünkü artık Sinamanin eski tadı yok çünkü romantizm öldü..
Çok değerli ve taklidini yaptığım bir sanatçı kişiliği ile örnek biriydi zor gelir böyle kaliteli insanlar gelirsede biz görmeyiz...
Gelmez oyle adamlar yuzyilda bi gelir
Gelir ama biz görür müyüz bilmiyorum😁
Cüneyt Arkın in nesi efsaneydi
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
Gelmez aga
Cüneyt Arkın yaptığı filmler olsun duruşu karekteri ile topluma örnek bir insan büyük bir değerdi
Gelmez
Çakma ve sanal olanlar gelir.
Mekanı cennet olsun🌺 hayır gelmez gelemezler
Gelmez aga🚬
Gelir
100 yılda bir gelir
gelmez
Cuneyt gibi birisi daha gelmez
Gelmezler
gelmez bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?