Kullanmıyorum en sevdiğim yok sevdiklerim var ama ben bi kere izlediğimi bi daha izleyemiyorum o yüzden de izlediklerimi pek aklımda tutmuyorum unutuyorum lsmdmdm
Yaratılan ı izledin mi ben çok beğenmiştim. hatta geçn yıl frankeştayn dizi bi film çıktı (yaratılan türk frenkeştayn yabancı ) yaratılandan alıntı resmen bunu duyurmak istiyorum ama çok takipçili bi hesabım yok lsnskmdm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
izledim berbat. Sırf genç r. Pattinsonu görmek için izledim
Popüler diye izlemek istedim aslında çok geç kaldım ama çok sıkıcı
Yazıyı tam okumadan ismi görünce üzerime alındım 😀
Çok küçükken izlemiştim hiç bişey hatırlamıyorum ösmsmdm
boş ver izleme ya ben izliyorum Bella yüzünden bırakasım geliuo
Stranger things izledin mi
Evet
Beğendin mi peki
Bir defa izledim 5. Sezon çıkmadan izledim 4 sezon 2 günde bitti 5 te çıkar çıkmaz izledim
Beğendim ama çok wow dediğim dizi değil
Her sezon aynı oluyor normal başlıyor orta bölümlerde yaratık çıkıyor sezon finalinde yeniyorlar
Ben de yeni izledim ilk defa. ön yargım vardı ama çok güzelmiş
Evet güzel dizi
Ahahhaha evt öyle biraz da geriyor insanı lsmsmsm
Benim beğendiğim diziler la casa de papel, vis a vis gibi şeyler
11.22.63 e başlamıştım ona devam edicem artık biraz sakin ama güzel gibi
şu an tablette alacakaranlık açık adam her an Bellayı yiyebilir bu canım Bella adama aşık ama
La casa yı çok beğendim berlin de güzeldi vis a vis bilmiyorum
Hmm hatırladım başlamıştım vis a vis e ama bırakmışım
Berlini de izledim favori dizim la casa de papel hep izliyorum her anı aksiyonlu
Senin en sevdiğin dizi veya film ne
TV time kullanıyor musun
boş ver kapat sarmıyorsa. Bende şeker portakalı dinliyorum ösmsdmmd
Yok izlemek için izliyorum
Kullanmıyorum en sevdiğim yok sevdiklerim var ama ben bi kere izlediğimi bi daha izleyemiyorum o yüzden de izlediklerimi pek aklımda tutmuyorum unutuyorum lsmdmdm
Ben uygulama da kaydediyorum izlediklerimi tekrar izlemeyi seviyorum özellikle la casa de papel i
Yaratılan ı izledin mi ben çok beğenmiştim. hatta geçn yıl frankeştayn dizi bi film çıktı (yaratılan türk frenkeştayn yabancı ) yaratılandan alıntı resmen bunu duyurmak istiyorum ama çok takipçili bi hesabım yok lsnskmdm
Ben tekrar izlemek isterdim ama heyecanı kalmıyor sıkılıyorum
İzlemedim bilmiyorum en son izlediğim dizi the penthouse ve boran kuzumun oynadığı yabancı dizi
Evet, yılla yıllar önce izlemiştim.