O dizide de mavi sakal karakteri aynen böyle okul basıp öğrencileri rehin almıştı ne kadar benzer senaryo
2 ay
Evet hatırlıyorum, günümüzde artık diziler öyle bir saçma hale geldi ki insanlara birçok şeyi yanlış olan birçok şeyi sevdiriyor mesela Eşref rüyada adam haplanıyor onu seviyorlar oynuyor falan ve silahla 5-10 kişiyi öldürüyor mafyayı seviyorlar bir film var 4 kadın dördü de hamile ama hepsi başkalarından hamile sen benim ne demek istediğimi anlamışsındır
Bizim ergenliğimizde ne kadar güzel aile dizileri komedi dizileri vardı çocuklar duymasın, en son babalar duyar falan bunları izleyerek büyüdük şimdiki ergenlere bakıyorum şimdiki dizilere bakıyorum hep vurdulu kırdılı belediyenin çocuk parkları ya kızlı erkekli ergenler ağızlarında küfür hakaret sigara, yerlerde prezervatifler gerçekten ailede bitiyo her şey çocuk yetiştirmek çok önemli
Böyle çocuklar Türk dizisi bile izlemez aileleri izler çocukla ilgilenmez çocuk gider böyle şeyleri sokaktan öğrenir.
Türk dizileri değil sosyal medya kurgu dizileri daha tehlikeli
Sokağın çocukları diye bir dizi var hala her yerde kesitleri bölümleri yer alıyor. hrpsi de çocuk eline silah madde alanların o dizide üstelik 6 sezona yakın sürmüş
Arka Sıradakiler’i hatırlıyorum, baya içimizi şişiren ama nedense bırakamadığımız dizilerden biriydi. 😅 Mavi Sakal’ın okulu basıp öğrencileri rehin aldığı sahne epey ses getirmişti o zamanlar. Şimdi yeni dizilerde, filmlerde benzer senaryolar görünce direkt “bunu bir yerden hatırlıyorum” hissi geliyor insana.
Sen şu an hangi diziyle benzettin, onu da yaz merak ettim. 🎬
Cevap
4Cevap
Baya oldu Türk dizilerini bırakalı hep taciz tecavüz cinayet mafya yoksa tutmuyormus
Oktay mi esir almisti
Barış vardıya bi tane mavil sakal o aç o bölümü izle bak şu an günümüzde olan olayların aynen kopyası bende geçenlerde izlemiştim ordan aklımda kalmış
Barış hangisidi, şu şişko olan mi yoksa
Barış zaten dislaniyordu dizide
Okul baskını yeni moda oldu bu arada
Biliyoruz tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?