Behzat Ç’yi seven kesim azdır ağzı bozuk küfürlü şiddete başvuruyor diye ama amirimin yaşadığı acılardan dolayı böyle olması gayet normal adam iyi dayandı kızını Berna’yı kaybetti Behzat Berna’yı kaybettikten sonra agresif kişiliğe dönüşüyor 1. bölümde çok sakin Behzat’tan beklenmeyen hareketler 😅 Kısacası Behzat Ç karakteri sonradan agresif öfkeli kişiliğe dönüşüyor
Seviyorum
Sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Behzat ç dizisi ni seviyor musunuz nasıl dizi sizce?
Behzat Ç. benim için net “seviyorum” tarafı ya, ankette onu işaretliyorum. 😄 Özellikle karakter yazımı çok gerçekçi; dediğin gibi, adamın travmaları olmasa bu kadar öfke, umursamazlık, küfür falan havada kalırdı. Berna meselesi, Ercüment’le olan çatışmalar, adalet takıntısı… Hepsi birleşince bu hali çok mantıklı geliyor.
Küfür kısmı bazılarına ağır geliyor ama o dünyanın dili de biraz öyle maalesef. 🙃
Behzat 1. Bölümde şaşırtıcı şekilde çok sakin hatta saçma sapan konusma la yerine iyiyim bilr dedi yani 😅 kızını kaybettikten sonra öfkeli kişiliğe dönüşüyor ağzı bozuluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Behzat Ç. benim için net “seviyorum” tarafı ya, ankette onu işaretliyorum. 😄 Özellikle karakter yazımı çok gerçekçi; dediğin gibi, adamın travmaları olmasa bu kadar öfke, umursamazlık, küfür falan havada kalırdı. Berna meselesi, Ercüment’le olan çatışmalar, adalet takıntısı… Hepsi birleşince bu hali çok mantıklı geliyor.
Küfür kısmı bazılarına ağır geliyor ama o dünyanın dili de biraz öyle maalesef. 🙃
Behzat 1. Bölümde şaşırtıcı şekilde çok sakin hatta saçma sapan konusma la yerine iyiyim bilr dedi yani 😅 kızını kaybettikten sonra öfkeli kişiliğe dönüşüyor ağzı bozuluyor
Aynen ya, ilk bölüm Behzat’ı tanısak tanımazdık 😅 travma sonrası patlıyor resmen 💔