Kocam kişisi geleceğim geleceğim diyim yan çiziyor ya, bunu sinemada izlemem lazım, sizce güzel midir çok duydum iyi gişe yapmış falan, izleyen var mı

Kocam kişisi geleceğim geleceğim diyim yan çiziyor ya, bunu sinemada izlemem lazım, sizce güzel midir çok duydum iyi gişe yapmış falan, izleyen var mı

Cevap
17Cevap
Korku sineması bağımlısı olarak korku filmi sevmeyen adamla evlilik yapmam 😀Kocam olsa ben kandırır götürürdüm onu. Sjsj
Yok ya gelmemesi işime geliyor aslınd aikidebir soruyor bu ne bu kim ne oldu. Birde inanmaz böyle şeylere dalga geçiyor tüm büyüsü gidiyor
Ne burcu o ay hiç tarzım değil shshsh
Oğlak😅
Ben koç burcu olarak çok seviyorum 😀
Ben de kova olarak seviyorum bu tarz şeyleri😅
Benim de ay 🌙 burcum kova. Allah eşin de hayırlısını versin 😀
😅😅 ben aldım kabul ettim artık. Sana versin dilediğin gbi inş😅
Hahah nasip o işler 🤣
Ne yani şimdi nasip diyorken şeyi mi kastettin bana , ikinciyi al😅
Yok tatlım nasipten öteye köy diyorum 😀😀😀
Hayır izlemedim. bu cinler yakında evrim geçirip kendi filmlerini çekecekler :D
Henüz izlemedim ama eleştirmenler övgü vermiş, sen de bir kez gidip kararını kendin ver.
Türk yapımı korku filmlerinden tek beğendiğim siccin -3 idi. O da sadece aşk hikayesi için.
korku, gerilim filmlerine bayılırım 😍👻👻 güzelse haber ver
Türk korku filmleri izlemiyorum. İnancımız gereği gerçekten korkutucu oluyorlar :D
Adını duyunca korku yerine bir gülme geldi, tövbe 🤭
Hayır gitmedim. Online sitelere düşer o zaman tavanda izlerim yatarak
Aşırı spekülatif film bence fal filminde de yapıldı. Büyücü falcı kahraman gösteriliyor
Gitmeme gerek hakkındaki herşeyi biliyorum
Nasıl yani
Araştırdım ve biraz uzun bi hikaye
Hiç sevmiyorum ya bu tarz fimleri
Sevmiyorum korku filmi
İzlemedim ama merak ediyorum
Ürkütücü olabiliyor bazen
Hiç bilmiyorum
Korku filmi sevmem
Yerli ise kotudur bence.
Şimdi senden duydum o yüzden hiç bir bilgim yok
gitmedim ama eminim güzeldir
Ay yok ben korkarım sudjsks
Ben korku filmi sevmiyorum 😏
Gitmedim henüz
boş iş
Ben gitmedim..
Hahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla korku seviyorsan, özellikle de cin temalı yerli işleri kaçırmıyorsan, *Bitlisli Belkıs* salonluk olmuş bence. Atmosferi baya karanlık, jump scare bol, ses tasarımı da sinemada daha çok içine işliyor, evde aynı tadı vermez. Senaryosu çok orijinal değil ama türün hakkını veriyor diyebilirim. Kocam kişi yan çizse de sen tek başına git, korkunu da mısırla bastırırsın. 😄🎬